• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zgrabna mama

reklama
ja tez od dawna mysle o jakims rowerku treningowym lub chociaz o steperze ... ale rowerka nie mam gdzie postawic ... chyba ze w duzym pokoju vis a vis TV :) a steper chcialam taki fajniejszy jakis kupic Aale nic nie bylo a potem sie zapomnialo - chyba czas zaczac myslec znowu :)

Wczoraj postanowiłam w końcu przestać jeść kolację. Co prawda zjadłam 1 pomarańczę, ale jak na pierwszy dzień i obiad składający się z 2 naleśników, to i tak nieźle.
Postanowienie wygląda tak, że poza weekendami nie jadam kolacji :)

Już się czuję lżejsza ;p

Miałam przerwę z dietą ale od pierwszego walczę dalej.Cwicze w domku na "kajaku"mamy takie cosik i jak kajak wygląda i ruchy podobne i planujemy ławeczkę do brzuszków kupić za miesiąc.Poza tym mam 3 spacerki z Rozii naszą sunią.Bo z psem to tylko ja wychodzę.

Kurczę - a u mnie od miesiąca leży karteczka z 6 Weidera (czy jakoś tak) i nie umiem zacząć.
A jak się babcia z mężem pytają, czy juz zaczęłam, to im mówię, że mam mózg zlasowany i nie umiem się nauczyć na pamięć kolejności tych brzuszków i w ogóle, jak je robić. A bez tego ani rusz!!! Bo je trzeba bez przerw robić ;p

A jeszcze babcia codziennie jogę ćwiczy!!!

Zero motywacji ;p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry