reklama

Zgrabna mama

reklama
Rybciu może ale to jest jeszcze lepsza motywacja.Mnie do odchudzania zmotywowała rodzina męża bo powiedzieli,że ja już nigdy nie schudnę i chcę im pokazać.

Rybciu może ale to jest jeszcze lepsza motywacja.Mnie do odchudzania zmotywowała rodzina męża bo powiedzieli,że ja już nigdy nie schudnę i chcę im pokazać.

Pewnie że lepsza motywacja.

vici a Tobie ile jeszcze kilo zalega z ciąży.
Bo u mnie jakieś 8 alt to moja wina bo ładnie zeszło,ale zaczełam jeść słodkie.

U mnie 7 ale też dałam ciała bo przy końcu karmienia było 2 ale jadłam dalej tak samo i przytyłam.Ale przed ciążą się już odchudzałam(ciąża mi przerwała) i do wagi takiej jaką chcę osiągnąć to jeszcze 10kg musi zrobić papa(te siedem liczę w tej 10 do zrzucenia)

No to widzę że mamy tyle samo bo mi 8 zostało abym chciała właśnie to 10kilo mniej ważyć.Tak aby ważyć te 62kg.

Ale u mnie zero motywacji.Może jak przyjdzie cieplejsza pora to lepiej będzie bo to na spacerki dłuższe się wyjdzie z Dominiką.

Babcia kondycję ma zdecydowanie lepszą. Praktycznie bez zadyszki na Giewont wchodzi :szok:

A ćwiczy raczej jak jestem w pracy (kiedy ona znajduje na to czas???!!!)

A dzisiaj z okazji dnia bab dostałam już wiśnie w czekoladzie z likierem i kinder bueno. Chyba bym dzisiaj wolała kwiatka.
A potem będą święta, rodziny Małej, imieniny wszystkich po kolei. Jak tu sie odchudzać???

Ale kolacji wczoraj też nie zjadłam. Tyle dobrego.

O dziś 8 nawet nie wiedziałam.Ja już prezencik od mężusia dostałam kupił mi w Niemczech jak byliśmy na roczku u małej.
Ja tam wiśnie uwielbiam i mi by nie wadziło mimo diety,zżeram(inaczej nie napiszę bo by się nie zgadzało,jestem wiśniomanką;-)) wszystko co ma wiśnie.

A ja dostałam juz bukiet tulipanów, z samego rana Tata przyjechał po Antosia i od razu złożył życzenia:-) :-) :-) A w pracy jeszcze nic... cos sie te chłopy ociagają!!
Oby tylko nie dali czekoladek!! Tez mam długie zęby na słodycze.

To jeszcze mi drożdżówka doszła.

A kinder bueno - to od kumpla, co go kocham :) Poczciwa chłopina :)
Ale skąd wiedział, że od tygodnia miałam smaka na to orzechowe na dodatek?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry