• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zgrabna mama

To ja muszę się pochwalić tak jak ostatnio ważyłam 73 nawet do 74kg to dziś na wadze nawet nie było 70kg :szok::szok::szok::szok:
I powiem że nic nie robie aby schudnąć.
To chyba z tęsknoty za Maćkiem tak schudłam :-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
To piknie piknie Rybciu ogromne gratki.Mi poszło narazie 2 kg no ale zupki nie robiłam i na punkty coś głowy nie mam narazie:-(

Ale masz super a ja jutro jadę z Victorem i namówiłam znajomą i odrazu kuknę kiedy jest aerobik w wodzie.Nie wiem jak to fachowo się nazywa ale chcę chodzić i może wtedy pójdzie szybciej,już nie chodzi mi o kg ale o ciało.Brzuch wystaje i jest bleeee a tracąc same kg dalej będzie i nie zniknie więc trza cosik jeszcze kombinować.

Ja też moge chodzić na aerobik bo jest przed basenem ale nie w wodzie tylko normalnie.Koszt u nas za 45min. to tylko 4 zł.Ale nie wiem czy mama by mi siedziała prawie 3 godzinki z niunią.Bo ona czasem nie śpi jeszcze o 20 na na 20 bym chodzić musiała na aerobik.Więc jak na razie basen.

I wczoraj byłam w szoku bo chciałam sobie kupić spodnie.I tak jak zawsze wzięłam roz.42 a tu szok bo za duże mi były i w 40 już się wbiłam jupiiiii dupiiiiii

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry