• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zgrabna mama

To ja muszę się pochwalić tak jak ostatnio ważyłam 73 nawet do 74kg to dziś na wadze nawet nie było 70kg :szok::szok::szok::szok:
I powiem że nic nie robie aby schudnąć.
To chyba z tęsknoty za Maćkiem tak schudłam :-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
To piknie piknie Rybciu ogromne gratki.Mi poszło narazie 2 kg no ale zupki nie robiłam i na punkty coś głowy nie mam narazie:-(

Ale masz super a ja jutro jadę z Victorem i namówiłam znajomą i odrazu kuknę kiedy jest aerobik w wodzie.Nie wiem jak to fachowo się nazywa ale chcę chodzić i może wtedy pójdzie szybciej,już nie chodzi mi o kg ale o ciało.Brzuch wystaje i jest bleeee a tracąc same kg dalej będzie i nie zniknie więc trza cosik jeszcze kombinować.

Ja też moge chodzić na aerobik bo jest przed basenem ale nie w wodzie tylko normalnie.Koszt u nas za 45min. to tylko 4 zł.Ale nie wiem czy mama by mi siedziała prawie 3 godzinki z niunią.Bo ona czasem nie śpi jeszcze o 20 na na 20 bym chodzić musiała na aerobik.Więc jak na razie basen.

I wczoraj byłam w szoku bo chciałam sobie kupić spodnie.I tak jak zawsze wzięłam roz.42 a tu szok bo za duże mi były i w 40 już się wbiłam jupiiiii dupiiiiii

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry