• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zgrabna mama

reklama
A ja jestem na w miare ostrej diecie. W miarę, bo nadal karmię, ale przez to chyba rozsądna jest.
Nic nie podjadam, kolacja raz w tyg w weekend. Żadnych szaleństw. Dużo warzyw, mniej owoców.
Przez 2 tyg 2 kg w dół :)
Tyle, że teraz wróciłam do pracy i siedzę przed kompem i mi się jeść chce. A tak to nie miałam czasu na jedzenie.
Zobaczymy, na razie się trzymam.

Chyba się przerzucę na chleb krojony, bo ma cieńsze kromki niż te, które ja ukroję ;p

No to pięknie tak trzymać.Ja z diety zrezygnowałam i pilnuję poprostu co jem.Kiedyś jak robiłam dietę-punkty i teraz wróciłam to z przyzwyczajenia jadłam dobrą ilość punktów to i przestałam tego pilnować jak narazie 2 kg papa.Joaśka idziemy łeb w łeb:-) jak łoś z baranem:-D:-D;-);-)

No ładnie dziewczyny 2kg mniej to i tak ładnie.
Ciekawe jak będzie u mnie po tym pływaniu w basenie
Jak na razie to nie jej dużo i mniej jem chyba mi się żołądek skurczył.

ale Wam fajnie ze chudniecie:tak:!! ja niestety na odwrót, co chce schudnąc to na odwrót, cały czas waże tyle co po porodzie a nawet 2 kg wiecej:wściekła/y: chyba tak mi juz zostanie:-p

ale jakim kosztem! truskawki tylko same, bez śmiatany i cukru :(

soki, napoje... w odstawkę poszły. Co najwyżej pół piwa raz na jakiś czas.

Ze słodyczy lekki sernik zjadłam i tyle.
A wczoraj mąz przyniósł paczkę na dzień dziecka dla Jagody. Cała reklamówa słodyczy. Chlip :(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry