Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Agutko - ja też dowiedziałam się o twoich urodzinach przedwczoraj już, no ale przecież dzień wcześniej nie będę składała życzeń a tu wczoraj padł mi komp !!!!!!!!
więc spóźnione ale szczere życzenia urodzinowe - dużo szczęście, zdrowia, miłości, pieniążków, pociechy z Zuzi i w ogóle wszystkiego czego tylko sobie zamarzysz Spełnienia wszystkich ale to wszystkich marzeń !!!!!!!!
co do kompa to padł nam zasilacz, dzięki Bogu mam laptopa ale dopiero dzisiaj podłączyliśmy go do neta :-(
mysza - piękny brzusio - ja w 27 tygodniu wyglądałam jakbym ewentualnie się troszkę przejadła :-( malutki był ten mój brzusio
Ooo,to jeszcze kilka dni! Ale super,oby pokazalo przednia dupke,co tam ma!
A ja sie wlasnie dowiedzialam od Wesolutkiej,ze w Domu Handlowym,tam u gory,organizuja Mikolajki. Cos czuje,ze tam wyladujemy w czwartek z Zuzia.
Tylko po co ja kupowalam stroj Mikolaja?