reklama

Zielona Góra i okolice

reklama
ja dzis bylam w moim najukochanszym skandynawie i znow nakupliam dwa kilo ciuszkow:) uwielbiam to! takie aldne dobry material, dobre firmy i takie wszytsko tanie:)
dzis zrobilam liste wyprawkowa uszczuplona do granic--pomagaala mi dosc swieza mama i ona wie co bylo tak naprawde potrzebne a co nie:)
powiedzcie mi tylko jakis pieluszek uzywacie??---papmpersow?czy cos z tanszych??

ooo lal rzeczuwiscie sliczne te body!

Hej
Witam się i ja :-D

Z rana :-)

Aniula - zakupy fajne :-) u nas Miki za szybko wyrasta - ja już wziełam się na sposób i w tesco yte body białe z długim rękawem kupiłam :-)

I młody nosi spodnie dresowe :-D

Bo śpiochy wszystkie po 2 miesiaćach są do oddania::-D

Pozdrawiam :-)

Mysza heheh :) wiesz ale 4,25zł za 1 body to taniutko jest :) (2za 8,50zł)

Ja poluje na rajstopki tylko.. :) ale to w lumpku bede patrzec.. po 1zł ostatnio kupilam sliczne :)

bodziaki śliczne, i faktycznie super tanio.

rajstopek też potrzebujemy, muszę się gdzieś rozejrzeć. a w których ciucharniach szukacie ciuszków dla dzieci?

Witam tu mamuska z Miedzyrzecza kiedys do was pisalam ale pewnie juz mnie nie pamietacie...
super te bodziaki sliczne sa:tak:....

pozdrawiam lubuszanki jak widze prawie kazda jest z Z.G
szkoda ze blizej mnie zadnej niema...
pozdrawiam i uciekam:-D

Nimorodel..ja ostatnio nabyłam rajtkiw lumpie na starej gazowni :)
b9bdeccfa870e399.jpg

są sliczne wygladaja jak nowe, tylko bez metki :)

a tak chodze do skandynawskiej :)

Kaska19 wiesz.. ja mialoam dla malej bodziakow w sumie 12 szt z czego 6 z kr i 6 z dł rekawkiem :) 6 par spiochow.. kilka dostanych pajacykow i 5 kaftanikow :)
i tak .. pajace mi sie nie przydały jedynie spioszki i bodziaki, kaftaniki sporadycznie.. wolalam body :)
a pieluszki uzywam pampki... bo do tej pory wychodzily mnei najtaniej (takie fajne byly promocje:-)

Mysza.aa.. ja tez kupilam te biale teskowe.. wyszly prawie tak samo cenowo jak te w carrefourze.. nawet w sumie taniej.. bo za tescowe 3szt placilam 15 zl ...

Jeszcze musze kupic ze 2 bodziaki, z 3 pary rajtek i skarpetki :)bo te biedronkowe sa za male.. moja corcia ejdnak am dużą stopkę..albo ktos kto produkował te skarpetki nei wie jaka stope ma 6-12 miesieczne dziecko... grrrr

A tak miedzy nami mam już od dwoch dni jęczadło w domu... nie wiem czy czasemz eby jej nie ida... ale kurcze tylko jęczy i jeczy.. nawet na rekach ehhehe :)

A jutro szczepionko...

czesc :)
jestem z Zielonej i nawet załozyłam wątek gdzie szukam też ciężarówek z naszego miasta ale tram cisza póki co... wiec witam sie z Wami :)
mam nadzieję, że nie pogubię się bo widzę, że sie już dobrze poznałyscie :) rodzę w kwietniu i wiecie to pierwsza ciąża dużo pytan...rozterek...
wiec mam nadzieje, że uda mi sie tu z Wami miło popisac :)

czesc Alka...

nie wszystkie sie tu znamy :) ja ejstem na tym forum jakis hm.. meisiac?? :)

Kwiecien to piekny miesiac na rodzenie :) moja Asia jest z kwietnia:)
JAk ebdziesz miala jakies pytania to dawaj..damy rade i napewno pomozemy :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry