noelia
basieńka
Apetyt jej wraca ,to dobry znak
Nawet w poznaniu ,pod blokiem u mojej siostry dbaja ,bo jest prosty co prawda ale czysty i zadbany plac zabaw ,nie ma tam tony szkła jak u nas w Babimoście
jedynie w przedszkolu jest fajny plac zabaw i o dziwo mozna tam z dzieckiem isc i bez problemu sie bawic,więc korzystamy
Ja daje mojej Emilce ostatnio farby ,różne wymyślne przybory malarskie kilka kartek ,ubieram ja w moją starą bluzke i maluje moje dziewcze kartki ,potem rece ,potem rączki odbija na tej kartce ,ach ,świetnie sie bawi ,nawet godzinę tak potrafi ,wczoraj zaczeła wylewać farbke z tubki i z zadowoleniem wołała mamusiu patrz
bardzo lubie jak się tak bawi
Nawet w poznaniu ,pod blokiem u mojej siostry dbaja ,bo jest prosty co prawda ale czysty i zadbany plac zabaw ,nie ma tam tony szkła jak u nas w Babimoście
jedynie w przedszkolu jest fajny plac zabaw i o dziwo mozna tam z dzieckiem isc i bez problemu sie bawic,więc korzystamyJa daje mojej Emilce ostatnio farby ,różne wymyślne przybory malarskie kilka kartek ,ubieram ja w moją starą bluzke i maluje moje dziewcze kartki ,potem rece ,potem rączki odbija na tej kartce ,ach ,świetnie sie bawi ,nawet godzinę tak potrafi ,wczoraj zaczeła wylewać farbke z tubki i z zadowoleniem wołała mamusiu patrz
bardzo lubie jak się tak bawi
czy dobrze jej mówie ,czy każe jej coś zrobić itd.jedną radę wziełam od superniani ,ze jej mówię cos np.bardzo ważnego to kucam i mówie jej to prosto w oczy ,i wtedy szybko cos zrozumie ,i wie że to ważne jest