reklama

Zielona Góra i okolice

z tym noszeniem to faktycznie
ale ona sie teraz taki przytulasek zrobiła ze szok
co chwile raczki wyciąga
bedziemy sie wiec przytulac na kanapie :-) na siedząco

reklama
LILIANKO GRATULACJE!!!:-):-)
Tylko uwazaj teraz na siebie!!!
A co Karol na to juz wie??
Tesknisz juz za Nim,bo wiesz co moj Wojtek tez by chcial wyemigrowac za granice z powodu kasy oczywiscie,narazie szuka jakies konkrtenej oferty-boje sie troche zostac sama nie wiem czy dam sobie rade tutaj w tym obcym miescie :-(:-(:-(
Pozdrawiam papa
mam nadzieje ze jutro bedzie taka ladna pogoda jak wczoraj a nie taka chlapa jak dzisiaj :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Wszystkiego najlepszego kobietki!!!

Ewelinka dziekuje!!!! :-) :elvis: :elvis: :elvis:

narazie czuje sie dobrze choc doskwiera mi ból podbrzusza i oto sie martwie bo z Milenka mialam to samo i jak sie okazało mialam ciaze zagrozona poronieniem :zawstydzona/y: no i teraz sie martwie
usg mam w sobote takze nie moge sie doczekac :-)
wstepnie termin wypada mi z OM na 28 pazdziernika,wiec licze ze urodzi sie 1 listopada w 28 urodziny tatusia :-) :-) :-)
a tatus? cały happy :-D
co chwilke pisze cudowne smski i dzowni
starsznie przezywa ze jestem teraz sama bo powinien sie mna opiekowac
cieszy sie ze dbam o siebie
no i na poczatku było to dla niego zaskoczenie,ale jest szczesliwy i to bardzo ze zostanie tatą po raz drugi :-)

normalnie kazdej kobiecie zycze aby jej mezczyzna tak reagował :tak: :-)
ach jak ja kocham tego mojego Karolka

a jak to znosze?? powiem wam szczerze ze odrzucam te mysli od siebie i nie dopuszczam tego do siebie ze4 jestem sama
tesknie potwornie,ale ratuje mnie to ze mam z nim kontakt codziennie bo codziennie dzwoni,pisze smsy,jak dorwie komputer to i maile dostaje...

teraz powiedział ze wogole bedzie mnie sciągał do siebie no bo nie moge byc sama z Mili :-)

ale teraz to sie martwie czyw szystko bedzie ok i nie wiem jak przezyje ten czas do usg....:zawstydzona/y:

O MATKO, GRATULUJE GRATULUJE GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D
JEJKU, JAK FAJNIE!!!!!!!!!!!!!:-):-):-)
NAWET ZAZDROSZCZE!!!!!!!!!!!!!:laugh2:
no, to Milenka bedzie miala rodzenstwo:-p wie juz?
ech, ciekawe, kiedy ja znowu bede miala brzuszek...:confused::baffled:

dziekuje Wesolutka :elvis: :elvis: :elvis:

mam pytanko: czy to ty w avatorku?:confused: super zdjecie

jutro mam usg :happy: nie moge sie doczekac
jesli to 7 tydzien mam szanse zobaczyc serduszko :-)

dzisiaj wyciagnęłam sobie ksiazke pt. CIĄŻA i....i Mili z nią lata cały dzien po domu i nie pozwala sobie zabrac :-D :-D :-D

a jak dzisiaj wkładała mi paluszek w pepek to jej pokazałam brzuszek i powiedziałam ze tu jest dzidzia,powiedziałam zeby zrobiła dzidzi 'aja aja' i zrobiła :-)

za to dzisiaj jestem mega senna
nawet mialam drzemke 2-u godzinną z Milenką
ufff jak dobrze ze ona jeszcze spi te 2-3 godziny

tyle ze zawsze sprzatałam w tym czasie a teraz spie :szok: :-D

Lilka spij spij póki możesz a poza tym chopa w domu nie masz to i sprzatanie nie masz;-) :-D :-D :-D

Ja tez pamietam że bardzo senna na poczatku ciazy byłam ,tez już bym mogła z brzsiem chodzić ...tylko ta kasa po....ana,a poza tym bardzo ostatnio boli mnie kregosłup i nie wiem co jest ,moze jakis reumatyzm mi sie zaczyna czy co ,już Emi w ogóle nie nosze ,a dzis rano piersiowy odcinek kręgosłupa mnie strasznie bolał :baffled: :sick: ćwicze codziennie ,i na kregosłup najbardziej i lekow kupe już zeżarłam i nic to nie daje ,już nie wiem co mam o tym mysleć :dry: :-(

Wesolutka to gdzie ten plac zabaw ,?

no to jestem po usg

i było tak:
pokazałam lekarzowi wyniki badan ktore sobie porobiłam tak profilaktycznie i uswiadomiłam go ze tescik wyszedł mi pozytywnie :happy:
nastapiło usg poczym patrząc na ekran prawie sie poryczałam bo nie było pecherzyka.....
gin szukał i szukał....i znalazł!!!! :-) :-) :-)
zapytał sie mnie kiedy mialam ostatnią @ i powiedziałam mu ze 21 stycznia.....jego mina zrobiła sie automatycznie dla mnie przerazająca
bałam sie ze usłysze ze ciaza martwa.....bo pecherzyk jest za malutki...

porozmawialismy i przypomniałam mu moja historie choroby z tymi plamieniami
i doszedł do wniosku ze po prostu nie bedziemy sugerowac sie WOGÓLE OM bo ciąza jest bardzo młoda i to jest dopiero jakis 3-4 tc :-)
pecherzyk ma 0,47cm i nawet nie ebde wklejac foteczki z usg bo nic nie dojrzycie

27 lub 29 marca mam przyjsc na kolejne usg
jesli bede miala jakies plamienia czy bol bedzie mocniejszy mam natychmiast dzwonic :-) i to mi sie w tym lekarzu podoba

takze wstepnie termin porodu mam na 20 listopada :-)

hej
Lilka a do jakiego lekarza chodzisz??
No to gratulacje!!!!
Ja chodze do Makowskiego i jestem bardzo zadowolona cala ciaze -odbieral porod super facet naprawde :tak::tak::tak:

Milene przeszłąm z Kaplenkową- nie mialam zadnych zastrzezen
ale jak w styczniu mialam plamienia i te moje bole podbrzusza co sie okzało ze to zapalenie błony sluzowej macicy a ona mi powiedziała przez tel ze ''od tego nie umre'' to mnie zraziła do siebie
potem dzwoniłam do niej tro nie miala czasu ze mna rozmawiac bo miala pacjentke....:wściekła/y: :wściekła/y:

wróciłam wiec spowrotem do Hawełki
super lekarz ino płatny
a u Kaplenko nie placiłam nic
choc usg mam u niego za darmo

zreszta lekarz ...nie przywiązuje sie do niego bo i tak rodzic bede w Norwegii
a Makowskiego pamietam bardzo dobrze
spoko gosciu :tak:

reklama
Lilka dobrze, ze wszystko ok:tak::-)widze, ze teraz to pałera zyciowego dostalas, co ;-):tak:
na awatarku to ja:laugh2: zdjecie ze zdjecia - bylismy na sesji u fotografa jak adas mial niecale 3tyg. nie wklejalam tu niegdzie zdjec:confused: jezeli nie, to moge sie pochwalic:tak::blink::rolleyes:

noelia sala zabaw jest na kasprowicza, na przeciwko meteora! wiesz, gdzie to? niedaleko kosciola Matki Boskiej (to ten kosciol przy ratuszu, idzie sie od niego w kierunku biedronki). godzina w tyg. kosztuje 9zl, dwie godz. 14zł, a w dni wolne od nauki godz. 10, a dwie 15zł Dorosli nie placa, przynajmniej my nie placilismy i nikt sie nie przycze:baffled:pil

Przepradzam Dziewczyny, ale dzis padam na ryj. mam zaleglosci w pracy, nie moge sie normalnie zorganizowac:no: ide wiec spac. Trzymajcie sie kochane, do uslyszenia:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry