reklama

Zielona Góra i okolice

Agutka gratulacje z okazji pierwszego zabka ,szybko jej wychodza ,ja musiałam długo czekac na pierwszy ząbek Emi,i dalej jeszcze czekam na kolejne,ale teraz jak już wychodza to od razu cztery :tak: teraz chyba zaczną sie pojawiac kły :-)

dzięki za zaproszenie ,musimy kiedyś z Emilką skorzystac:tak: jak bedzie cieplutko,to sie w autobusik wpakujemy i zajedziemy :tak: :-) :-)

reklama
wlasnie zmierzylam adasiowi goraczke, ma 38.2:eek: marudzi od rana i zle spal w nocy, ale apetyt w miare mu dopisuje, katar juz na wymarciu, nie sadze, by bolalo go gardziolko. mam nadzieje, ze to zabki, nie chorobsko:-( noelia jest jakis sposob, bu to odroznic:confused: na razie dostal panadol i usnal, biedaczek moj kochany:sick:

Wesolutka ciężka sprawa ,za bardzo nie wiem jak odróżnic, Emi nigdy goączki przy ząbkowaniu nie miała :no:

MAM NADZIEJE ŻE TO TYLKO ZĄBKOWANIE :happy:

ano, niestety:sick::no2: Adas ma zapalenie gardla. zbijalam goraczke od wczoraj, ale po poludniu mial juz 38.7 i pojechalam do lekarza. pomijam fakt, ze od rana prawie nic nie zjadl i nie pil i w zasadzie przestal siusiac:-( dostal antybiotyk, mam nadzieje, ze szybko poskutkuje:-(

hej
Wesolutka jak Adas??? Mam nadzieje ze juz lepiej?? Zdrowka zyczymy :tak::tak::tak:
U mnie nic nowego powolutku jakos leci jestem w trakcie zalatwiania wychowawczego :-):-):-),wiec posiedze sobie 3 latka w domciu hehe
Pozdrowionka papa

Witam

wczoraj moja córcia skończyła dwa latka ,:tak: :tak: kruszynka moja kochana ,jaka ona robi się mądrala ,cos mi się zdaje ze niedługo beda problemy ,taka cwana z niej osóbka ,choc jeszcze w miare spokojna w porównaniu z innymi dziecmi ,czasem musze sie zastanowić jak postapic co by jej za dużo w psychice nie namieszać:zawstydzona/y: :tak: :dry: :happy:

Kupiliśmy jej wózek dla lali taki duzy z nosidłem ,do przerobienia na spacerówke z torbą jeszcze ,mi się strasznie podoba a Emi jak teraz idzie do babci to zawsze wózek prowadzi :tak: :tak: :-D

o taki ale na żywo wygląda jeszcze lepiej i kolorki lepsze ,nie takie bardzo różowe

wzekemixf0.jpg

Ewelincia bedziesz trzy latka w domku ?:confused: ,mnie nie stac ,i po dwóch latach byczenia ide do robotki ,ten ostatni rok jest bezpłatny i mnie nie stać :no:

Wesolutka jak Adasko :confused:

Agutka a co ciebie odcieli :confused:

ale fuura noelia:-D ekstra:tak: jak miniatura:tak: szkoda, ze za naszych czasow nie bylo takich cudeniek :laugh2: I jak Emi, cieszyla sie?

a u nas lepiej - antybiotyk skutkuje, choc z podawaniem go to sie mam :baffled: adas ma humorki i zaleznie od nastroju albo bardzo chetnie przelyka wszystko, albo zaciska ustka w linijke tak, ze nijak ich nie idzie rozewrzec, albo udaje ze przelyka i wypluwa wszystko, nawet w pozycji lezacej:baffled: goraczka spadla, gardlo go chyba nie boli, zaczal ladnie jesc i krzyczy jak dawniej :laugh2: dzis zabralismy go na pol godzinki do sali zabaw, bo w domu juz na glowe dostawal. od nic go nie bawilo, nie cieszylo, marudzil, zloscil sie i przyklejal sie do okna. bardzo mu sie podobalo :laugh2: nie moge doczekac sie, az bedzie cieplo i bez deszczu, w koncu wyjdziemy do ludzi :tak:

ewelincia ale masz fajnie :-) tyle czasu z malenstwem! zazdroszcze :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry