reklama

Zielona Góra i okolice

NASZE NOWE MIESZKANKO! :-D :-D :-D

Przedpokoj. :-D

przedpokojno0.jpg

Lazienka. :-D

lazienkacy2.jpg

Kuchnia. :-D

kuchniagh4.jpg

Wspolna sciana moja i Zuzanki. :-D

wspolnascianagc0.jpg

Kacik Zuzi. :-D

kacikzuzibl7.jpg

Tak Mamusia ozdobila Zuzankowe lozeczko. :-D

lozeczkokd5.jpg

Naroznik. :-D

naroznikzk5.jpg

A tu Nasz pokoik w dzien. :-D

pokojdzienkw6.jpg

A tu pokoik wieczorkiem. :-D

pokojwieczorqr1.jpg

reklama
Agutka ale ładne mieszkanko ,super :tak: naprawde masz fajowo ,a Zuzinek ma tak kolorowo ,a jej łóżeczko to juz bomba ,bardzo ma fajnie:-)

Ale Zuzia już duża panna jest ,a na tym jednym zdjęciu już takie chochliki w oczkach ma, co by tu zbroić mojej mamusi:tak: :-D :-D

Noelciu,bardzo sie ciesze,ze mieszkanko sie podoba. :-D Zapraszam,oczywiscie! :tak: :-D
A Zuzia to juz taka duza panna,ze hej! :szok: :-D Mowie Ci! Niedawno ta sukienusie siegala Jej pod kolanka,a teraz zrobila sie taka super miniowkowata. :-D
A te pierwsze zdjatko na narozniku,rowniez mi sie baaaardzo podoba. :-D Taki diabelski wzrok na nim ma. :-D :tak: :-D

agutka spieszylam zobaczyc!!!:tak::-D eeeekstra :-):-):-) naprawde pieknie sie urzadzilyscie:-) ciekawe, czy Zuzka podzieki Twoja fascynacje Kubusiem:confused:;-) pewnie tak, smieję sie, poniewaz ja otaczam zewszad adaska klockami sensorycznymi, choc tak naprawde to mnie, a nie jemu, tak bardzo sie podobaja:laugh2:

u nas bez wiekszych zmian. adas dalej smarka, mam klopot z podawaniem mu lekow, bo potrafi pluc nawet na lezaco. a w mleku czy herbatce podac czegokolwiek to juz w ogole nie ma szans...
jedziemy dzis do babci do sul. czekam tylko az moi chlopcy sie pobudza; t. wrocil dzis nad ranem, adasiek dopiero padl. a ja nareszcie mam czas na kawke i bb:laugh2:

Wesolutka,dzieki wielkie! :-D Kiedy Nas odwiedzicie z Twoim Malym Przystojniakiem? :-)
Kurcze,wiesz,ze ja do tej pory nie mialam nigdy stycznosci z tymi klockami? :baffled: :zawstydzona/y: Gdzie je w ZG mozna dostac? Bo bym obadala,co to takiego i moze bym nawet je Zuzi zakupila. :tak: :-D

hej
AGUTKA sliczne te Twoje mieszkanko,az Ci zazdroszcze tez bym chciala miec ''swoje'' a nie wynajmowac :-(:-(:-(
A Zuzka duza pannica juz jest i jest normalnie boska-moze zostanie moja synowa kto wie hehe :-):-):-)
Wiktorek jest drobniutki tez mi sie tak wydaje ale to moze po tacie bo tatus tez chudzina:tak::tak::tak:
A ciekawe jak Lilka po slubie???
Chyba juz jej Karol wyjechal wspolczuje jej ze musi byc sama ja nie wiem czy bym to wytrzymala-chociaz jak bym musiala to napewno :-(:-(:-(
Buziaczki

czesc dziewczynki

Agutko super miszkanko i rozumiem jak sie cieszysz ze na swoim ;-)
wiele dobrego na wlasnym M zycze :-)

tak,Ewelinko,Karol juz pojechał wczoraj :zawstydzona/y:
no jakos sie trzymam narazie nawet nie plakałam,za to moja opiekunka tak... :-D i sie dziwiła ze ja nie placze
a jakos tak wole nie.....twarda bestyja jestem no i.....wiem ze poplacze ale to jak juz naprawde zatesknie i z tego zalu to wtedy bede wyc jak bóbr takze narazie wole sie jako tako trzymac
zresztą....co mi da ta tesknota tak sobie mysle?? po co mam sie meczyc i narazac na cierpienie
lepiej byc twarda :cool2: choc ciezko

narazie nie odczuwam wogole jakos braku Karolka bo pracuje od 6.30 do 18.30 i od pon.-śr. top moje ostatnie dni pracy
pewnie dopiero jak bede w domu 24 h/na dobe z Mili zacznie mi palma odbijac
jak juz całe M wysprzatam

a potem musze myslec o wyprowadzce
a ze jestem sama to jakos musze sobie to sama zorganizowac :szok:
no i remont na tamtym M..... no mam co robic

jak pisze haotycznie to sorx
jestem po piwku :-p :cool2:

przyjaciele do mnie wlecieli w odwiedzinki,przed chwilką poszli
fajniutko ze ma sie takich ludzi wokół siebie co o tobie pamietaja w chwilach dla ciebie kiepskich
no nic uciekam nynki

buziaczki i do usłyszonka :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: <--------to sa buziaczki :tak: ;-)

Ewelinko,dzieki dzieki! :-D A Wy tez sie swojego doczekacie - bez obaw. ;-) :tak: A co do swatania,hehehe,kto wie,kto wie,co wyniknie za kilka lat. :-D :tak:

Lilus,pewnie,ze lepiej byc twardym,a nie mietkim. :-p :-p :-p Dasz rade kobito! Silna jestes,wiec wsio bedzie ok. :tak: A Mili juz Ci tak czas zorganizuje,ze nie bedzie Ci miala kiedy odbic ta palma. :tak: :-)

Hurra!!! ZĄĄĄBEK!!! :-D :-D :-D Pierwszy malutki bialutki ząbuś!!! :-D :-D :-D <3 :happy2: :happy2: :happy2:

A jeszcze wczoraj wieczorkiem zadnego nie bylo,a tu dzis rano,sprawdzam Zuzi buzie i taka Niespodzianka!!! :-D :tak: :-D Lewa dolna jedyneczka!!! :-D :-D :-D
Strasznie dzielnie to zniosla - nawet chwili nie marudzila!!! :-D :-D :-D Oby kolejne zabki wychodzily tez tak gladko. :-D
Jedyny objaw,to na potege wylatujaca slina z dziubulki i gryzienie wszystkiego,co miala w zasiegu raczek. :-D No,a 2 dni temu zauwazylam,ze Jej dziaselka sa strasznie przekrwione. I to bylo wsio. ;-)

Ale sie ciesze!!! :-D :-D :-D Juuuuuuuuuuuppppppppiiiiiiiii!!!!!!!! :-D :-D :-D

Moja Mała Dzielna Królewna!!! :-D :happy2: :-D

giggles.jpg

reklama
:-D:laugh2::-D:laugh2:i kto by pomyslal, ze pojawienie sie ziarenka ryzu w ustach dziecka stanowi dla mamy taka radosc :-):-D:laugh2::-) ja tez bylam wniebowzieta:tak: teraz czekamy na kolejne objawienie - dolne dwojki. jeszcze ich nie widac, choc adas slinotok ma niepojety. przyszlo mi nawet do glowy, ze moze on nie potrafi przelykac sliny, ale przeciez w nocy przelyka, wiec to chyba niemozliwe :baffled::confused: w kazdym razie gratulujemy:happy2::blink::yes:

w te srode jedziemy do pradziadka. chcialabym, aby pogoda dopisala. jesli czwartek bedzie ladny, to moze agutka spotakmy sie na spacerku? i do skandynawii zajedziemy:-p Twoja Mama sie ucieszy :sorry2::rofl2::wink::oo2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry