Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Zapraszam,oczywiscie!

Mowie Ci! Niedawno ta sukienusie siegala Jej pod kolanka,a teraz zrobila sie taka super miniowkowata. 
Taki diabelski wzrok na nim ma.

eeeekstra :-):-):-) naprawde pieknie sie urzadzilyscie:-) ciekawe, czy Zuzka podzieki Twoja fascynacje Kubusiem
;-) pewnie tak, smieję sie, poniewaz ja otaczam zewszad adaska klockami sensorycznymi, choc tak naprawde to mnie, a nie jemu, tak bardzo sie podobaja

i sie dziwiła ze ja nie placze
choc ciezko
<--------to sa buziaczki
;-)
A Wy tez sie swojego doczekacie - bez obaw. ;-)
A co do swatania,hehehe,kto wie,kto wie,co wyniknie za kilka lat.

Dasz rade kobito! Silna jestes,wiec wsio bedzie ok.
A Mili juz Ci tak czas zorganizuje,ze nie bedzie Ci miala kiedy odbic ta palma.
:-)
Pierwszy malutki bialutki ząbuś!!!
<3
Lewa dolna jedyneczka!!!

Oby kolejne zabki wychodzily tez tak gladko. 
No,a 2 dni temu zauwazylam,ze Jej dziaselka sa strasznie przekrwione. I to bylo wsio. ;-)
Juuuuuuuuuuuppppppppiiiiiiiii!!!!!!!!

i kto by pomyslal, ze pojawienie sie ziarenka ryzu w ustach dziecka stanowi dla mamy taka radosc :-)
:-) ja tez bylam wniebowzieta
teraz czekamy na kolejne objawienie - dolne dwojki. jeszcze ich nie widac, choc adas slinotok ma niepojety. przyszlo mi nawet do glowy, ze moze on nie potrafi przelykac sliny, ale przeciez w nocy przelyka, wiec to chyba niemozliwe 
w kazdym razie gratulujemy

Twoja Mama sie ucieszy