reklama

Zielona Góra i okolice

reklama
Uf juz po imprezce ,nawet fajnie było ,wypiłam ciut winka i miałam gadane :szok: :szok:

Emi bardzo się wózek podoba ,to wyciąga lale to ją wkłada i jeździ nim narazie po domu ,ale jak sie cieplej zrobi to jedziemy na miasto :tak:

Wesolutka a gdzie ten plac zabaw ,chętnie bym tam pojechała z Emi ,poszalec w piłkach :tak:

hej
Wesolutka dobrze ze Adasiowi juz lepiej taki sliczny chlopiec z Niego (taki jak mama) :tak::tak::tak:
Noelia ja mam przyznane na 3 lata a co bedzie pozniej zopbaczymy ale raczej po dwoch latach bede musiala wrocic do pracy bo tez NAs nie stac :no::no::no: Napewno bede miala problem z kim zostawic malego ale teraz narazie o tym nie mysle, ale sprobuje pracy poszukac tutaj na miesjcu zeby juz nie dojezdzac do Karpicka :no::no::no:
Ja bym sie przejechala z moim szkrabkiem na basen ale do Leszna,tylko niewiem jakie sa tam warunki dla takich maluszkow:-):-):-)
Byla moze ktoras z Was tam???
pozdrawiam

Ewelincia ja jeżdże na basen do Świebodzina ,taki normalny basen z woda ma się rozumieć:tak: :-D

Ale zaczełam jak Emi skończyła rok ,bo nie ma tam warunków zbytnio ,i woda chlorowana i sie ciut bałam jej ,kupilam tez kółko z siodełkiem żeby Emi nie dzwigac ,ale jak zajarzyła że bez kółka jest ciekawiej ,bo mama podrzuca i można z krawedzi basenu skakac to już w kółku nie chce siedzić:no: :no: :no: cwaniara:-D :-D

czesc dziewczyny
przyszłam do was podzielic sie pewna nowiną:-)

4cslt9g.jpg

Tylko trosze szkoda ze sie zwolniłas od Zyguły ,miałabys chorobowe 100% ,ale co tam dzidzka ważniejsza ,cieszymy się bardzo z Wszego szczęscia:tak: jeszcze raz wszystkiego naj naj i gratulacje

Tylko trosze szkoda ze sie zwolniłas od Zyguły ,miałabys chorobowe 100% ,ale co tam dzidzka ważniejsza ,cieszymy się bardzo z Wszego szczęscia:tak: jeszcze raz wszystkiego naj naj i gratulacje

niestety nic bym nie miala
bo nie dosc ze placili jak psu to jeszcze łaskawie nie zatrudnili
pracowałam na czarno :wściekła/y: :zawstydzona/y:
to tez był powod odejscia....

ale dziekuje za gratulacje!!!
z moich obliczen to 7 tydzien!! :-)

reklama
Tak potem sobie myślałam że najwyżej to na zlecenie dali ,a to tez nic nie daje :no: :no: chamy jedne wykorzystują i tyle:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

teraz sie oszczedzaj ,odpoczywaj i Mili za duzo nie noś

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry