Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
LILKA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ZYCIA!!!! :-):-):-):-) Rafal tez wybiera sie za granice tylko ze nie jest zabardzo przekonany do tej pracy ale jedzie bo potrzebuje pieniedzy :---(
U Nas jakos leci w sobote bylismy na 18-nastce i fajnie sie bawilismy Maly przespal prawie cala imprezke :-)
Dzisiaj podalam mu marcheweczke i jadl ale jabluszko mu bardziej smakuje
LILKA teraz juz bedziesz czesciej pisac jak bedziesz w domku,co???
Buziaczki dla Was i dzieciaczkow
LILKA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ZYCIA!!!! :-):-):-):-)
Rafal tez wybiera sie za granice tylko ze nie jest zabardzo przekonany do tej pracy ale jedzie bo potrzebuje pieniedzy :---( U Nas jakos leci w sobote bylismy na 18-nastce i fajnie sie bawilismy Maly przespal prawie cala imprezke :-) Dzisiaj podalam mu marcheweczke i jadl ale jabluszko mu bardziej smakuje LILKA teraz juz bedziesz czesciej pisac jak bedziesz w domku,co??? Buziaczki dla Was i dzieciaczkow
Hej chyba do kurnikow czy cos takiego On jedzie,szuka innej pracy ale nie moze znalesc.
Jutro Twoj wielki dzien!!! Masz cywilny slub tak???
O ktorej ta uroczystosc?
Nie stresuj sie wszystko bedzie ok
A moge wiedziec gdzie Ty pracujesz? papa
Ewelincia ja pracuje u Zyguły w miesnym
fajna robotka,no moze nie zafajna bo jak dla mnie nudna ale....fajnie sie zgrałam z laskami
kierowniczka mieszka nade mna i jak mamy zmiany razem to mam taxi do domku
szkoda ze tyle godzin i dosc niska placa choc jest wyzsza jak sie dłuzej pracuje....ja jednak nie wyrabiam
wszystko odkładam na zas i mam zaleglosci w nauce i porzadkach w domu :sick:
a slub o 14.30
kameralny bo tylko my z Mili i swiadkowie :-)
cywilny of kors
za rok koscielny z imprezka hahaahaha jak sie zarobi ;-)
No to Fajnie macie,my nie wiem kiedy wezmiemy slub :---(
Ale narazie nie tak szybko nie wiem czy w tym roku???
No to zeby Ci sie powiodlo jutro i sie nie denrwuj papa:-):-):-)
LILKA wszystkiego wszystkiego naj!!!!! niech Wasza droga zyciowa wyslana bedzie rozami, zdrowiem, radoscia, spelnionymi marzeniami... i kasiora, bo jej w tych czasach nigdy za wiele :-)
ewelincia Synus sliczny!! taki drobniutki chyba, nie?
agutka czekam z niecierpliwoscia na fotograficzne oprowadzenie po mieszkaniu!
moj adas znowu ma katar. juz kilka dobrych dni. tak mi go szkoda...