reklama

Zielona Góra i okolice

Kochana, jak sie W KONCU spotkamymy, przyniose Ci kwiata do mieszkanka. nie wiem dokladnie, co przesad o paprociach na nowym kacie znaczy, ale skoro jest, to chyba tak musi byc :tak:

noelia - z tym drugim mieszkaniem tez nie wypalilo. 2pokoje, 49m, po remoncie kuchnia i lazienka, maly pokoj ladnie pomalowany, duzy do zrobienia. Ludzie chca 100 tys. Kiedy mowie znajomym z sul, jakie sa ceny, mowia, ze to przegiecie. Zwatpilam. Ostatnia rzecza, jaka bym chciala, to dac zrobic sie w jajo, dlatego podrukowalismy ogloszenia o checi kupna mieszkania i poczekamy jeszcze troche. mam nadzieje, ze trafimy okazje:tak:

a to moj Ajdaho z ost dni:

reklama
:-) Wesolutka ,ale twój Adaśko ma duże niebieskie oczeta:-) ŚLICZNY CHŁOPAK :tak:

A co do mieszkacń to teraz jest istne szaleństwo ,ceny kazdy daje jakie tylko mu się zamarza ,bo wiedza że w końcu ktoś kupi ,chore to wszystko :baffled: :sad: :oo2:
U nas tez sprzedają mieszkanko koło 50 metrów i chca 80 tys ,na taką mieścine to tez strasznie drogo ,

Czesc Wam
wiec tak jestesmy juz w pelni zdrowi jezdzimy sobie na spacerki :-):-):-)
Ale bylismy wczoraj u neurologa,no i musimy cwiczyc z naszym maly aniolkiem bo ma asymetrie :-(:-(:-(
Ale to nic takiego groznego po cwiczymi i bedzie ok :tak::tak::tak:
U nas tez mieszkania sa strasznie drogie,no i nie ma mieszkan do kupienia w ogole. :no::no::no:
Pozdrawiamy papa

A Moja Zuzia ma dzis swoje swieto - konczy 5 miesiecy! :-D :tak: :-D

KOCHANA CÓRECZKO!

Pamiętaj - Dziecko otrzymuje życie za darmo. Może zaistnieć tylko wtedy, gdy wszyscy Je pokochają i gdy matka zdecyduje się podzielić z Nim częścią swojego ciała i swojej krwi. Właśnie dlatego nie wystarczy się urodzić, by żyć. Życzę Ci, byś przeżywała siebie jako Prezent, który z wdzięcznością przyjmujesz i który z radością ofiarujesz innym ludziom.

Twoja Mamusia.

serduszkomamusiat7.jpg

Zuziu wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek-zyczy Wiktorek z mamusia :-):-):-)
My bylismy dzisiaj na szczepieniu,ale jestem dumna z mojego synka w ogole nie plakal :tak::tak::tak:. Taki dzielny chlopak za mama!!!
Tylko jak go pani wazyla i mierzyla to liczyla te centyle i jakos malo mial :-(
Za malo wazy ale pani doktor powiedziala ze moze po chorobie mzlo przytyl :oo2:
Buziaczki dla Was i dzieciaczkow :elvis::elvis::elvis:

A Moja Zuzia ma dzis swoje swieto - konczy 5 miesiecy! :-D :tak: :-D

KOCHANA CÓRECZKO!

Pamiętaj - Dziecko otrzymuje życie za darmo. Może zaistnieć tylko wtedy, gdy wszyscy Je pokochają i gdy matka zdecyduje się podzielić z Nim częścią swojego ciała i swojej krwi. Właśnie dlatego nie wystarczy się urodzić, by żyć. Życzę Ci, byś przeżywała siebie jako Prezent, który z wdzięcznością przyjmujesz i który z radością ofiarujesz innym ludziom.

Twoja Mamusia.

serduszkomamusiat7.jpg

sto latek dla Zuzinki rośnij zdrowo
ale ten czas leci ,już piaty miesiąc ,ani sie nie obejrzymy a już roczek bedzie miała :tak: :tak: :-)

My bylismy dzisiaj na szczepieniu,ale jestem dumna z mojego synka w ogole nie plakal :tak::tak::tak:. Taki dzielny chlopak za mama!!!
Tylko jak go pani wazyla i mierzyla to liczyla te centyle i jakos malo mial :-(
Za malo wazy ale pani doktor powiedziala ze moze po chorobie mzlo przytyl :oo2:

Moja Emi tez mało przybierała na wadze ,ale nie chorowała więc się za bardzo nie przejmowałam ,a na pierwszych szczepieniach tez nie płakała ,gorzej jest z taką półtoraroczną dziewczynką która juz co nie co kojarzy :baffled: moja to jak tylko w przychodni sie znajdzie to już jest zaniepokojona a co dOpiero jak do gabinetu wejdzie :sick: ,nie płacze tylko jak jest po badaniu i robi panu doktorowi PA PA:tak: :-D :-D :-D

KOCHANE!!! Slicznie dziekujeMY za zyczonka. :-D :-D :-D Czas leci strasznie szybko! :szok: Jeszcze pamietam,jak biegalam z brzucholkiem... Albo,jak w czwartek malowalam Nasz pokoik,a w sobote urodzilam. :szok: :-D No i jak w piatek bylam u lekarza i doktorek powiedzial,ze mam sie nigdzie nie ruszac z domu,bo jeszcze gdzies na ulicy urodze,bo mam rozwarcie na 3cm. :-D A ja "madra" :-p poszlam sobie jeszcze na Winobranie,hehe. :-D Ahhhh,a tu prosze. :-D Mam juz przy sobie te ok. 8,5kg Moje Najwieksze Zyciowe Szczescie!!! :-D :happy2: :-D

Czesc,faktycznie ten czas leci jak nie wiem ja tez pamietam ze niedawno z brzuszkiem chodzila,a tu juz prawie 4 m-ce zecialy:tak::tak::tak: Maly rosnie jak na drozdzach :-):-):-)
Niedlugo juz bedzie siedzial a pozniej chodzil zleci napewno jak nie wiem:happy::happy::happy:
Wczoraj pisalam ze maly nie plakal na szczepieniu ale za to jaki mi koncert dal pozniej :-(:-(:-(
Chyba byl taki marudny przez ta szczepionke,nie chcial w ogole spac:no::no::no: Trudno Go bylo uspokoic.
buziaczki papa

Wesolutka,Adasiek jest na zywo jeszcze cudniejszy niz na zdjatkach! :-D A te jego zabki - BOMBA!!! :-) :tak: I superancko "chodzi". :laugh2: ;-) Ogromnie Nam bylo milo z Wami pospacerowac,mimo,ze Zuzia wiekszosc czasu przespala. :-p :-D Mam nadzieje,ze bardzo nie zmokliscie. ;-) A te szalenstwo w "Skandynawii" :-p cos nam sie nie udalo - moze nastepnym razem,hehehe. :-D

Buziaki dla Was ogromne! :happy2: :happy2: :happy2: :happy2:

reklama
Dla Was tez, Kochane :-) Ja mysle, ze z dnia na dzien bedziemy sie regularniej spotykac, lada moment nadejdzie wiosna, aura zacznie sprzyjac :-)
Adasko dal istny koncert w autobusie, nie chcial siedziec w wozku i juz, prawie z niego wyszedl :-D

przy kapieli natomiast moja mama powiedziala, ze adas ma duzy brzuszek. Kilka dni temu tomek tez to powiedzial i teraz spekalam, czy to nie jakis niedobor wit D :confused::baffled::-( Nie wiem, kurcze, jak lezy to ten brzuszek wcale nie jest duzy, a jak stoi to tez jakos roznie, w zaleznosci jak sie napnie - chwilami wystaje juz od przepony :confused:. Znacie jeszcze jakies objawy?? wyczytalam przed momentem, ze potylica jest miekka. Adasia jeszcze nie sprawdzxalam. Nie wiem czy jechac do lekarza czy nie...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry