reklama

Zielona Góra i okolice

my.php
[/URL][/img]

reklama
hej zdrowko troche lepiej maly mniej kaszle tylko ja taka przeziebiona :-( Poszlam dzisiaj do lekrza i zapisala mi leki ale jak poszlam do apteki to myslalam ze sie za glowe zaplacilam 60zl za lekrstwa dla mnie :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: Ale mam nadzieje ze beda dzialac szybko :tak: pozdro
WICIU MA DZISAJ MALE URODZINKI :-) :-) :-)

hej dziewczyny!!!
U nas juz lepiej maly ma jeszcze maly kaszelek,ja tez juz lepiej ;-);-);-)
A co tam u Was??? Cos malo sie tu odzywamy,nie? buziaki dla maluszkow

Hej

fakt mało sie tu odzywamy ,ale to pewnie dlatego że tak nas mało

Dobrze że juz lepiej sie czujecie oboje ,
u nas wszystko dobrze ,Emi gada jak najęta ,potrafi juz zdania klecic ,wczoraj mówie do niej żeby zawołała tate ,więc poszła do niego i mówi tata oć da da autem :-D :-D aleśmy się uśmiali ,bo jeszcze ciotki były :-D :-D

wczoraj robiłam z mężusiem krokiety 42 sztuki zrobilismy ,a i byłam z Emilka w przedszkolu zobavczyć jak jest ,bo pewnie niedługo będzie tam uczęszczac choć jeszcze nie wiem dokładnie w jakim mieście ;-)

Ale byłam zaskoczona ,ładnie czysto ,i spokojnie :tak: i pani ,jaka spokojna ale jednocześnie stanowcza ,ale wszystko bez krzyku :-)

reklama
Noelia a gdzie chcesz zeby Twoja corcia chodzila do przedszkola??? A gdzie bylas w przedszkolu sprawdzac? :-) a jakie sa ceny??? pozdrawiam goraco!!! :-):-):-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry