reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Zielona Góra i okolice

gdzie wy sie tak umawiacie co??:-)
fajnie wam:-)

u mnie tesciowa pojechala
rozpuscila mi Hanie,dzieciak przez cale dwa dni wyl bo chce byc noszony
ale od wczoraj wrocila juz do mnie moja Hanusia:-) grzeczne dzieciatko:-)
alleluja ze tesciowa wyjechala
ale temat tesciowa to bajka,napisze innym razem

teraz ide na spacerek z bomblami
u nas znowu snieg spadl...ech mam go juz dosc
ja chce wiosne!!!!!

reklama
Lilus,a u Nas slonko slicznie swieci,ze az sie ciesza Mamuski i Dzieci! :-p :-D :tak: Wracaj do PL! :cool2: :-D I na spotkano Nasze sie przynajmniej zalapiesz. :-D :tak:

Kinka,napisala,ze 12. :-) Wiec,skoro jest przewaga tej godziny,to ok. :tak: Oglaszam wszem i wobec!

SPOTKANIE ZIELONOGORSKIEGO BB:
SOBOTA,9. LUTEGO 2008r. - GODZINA 12:00
SALKA ZABAW "TUP TUP" - DOM HANDLOWY!
OBECNOSC OBOWIAZKOWA!!!

A tak poza tym,to bedzie dzien,w ktorym Moja Zuzia skonczy 17 miesiecy! :szok: :-D :cool2:

Jeszcze napisze do
Wesolutkiej. :-)

wow zazdroszcze spotkanka
jak pojade do PL to zrobicie kolejne co??? plisss:sorry2:

a ja siedze w domu....tak zaczelo sypac ze hej.....czekam,moze przestanie az tak mocno:baffled:

Mysza hihihiii uwierz ze jak od listopada mialabys bialo za oknami to bys miala juz dosc:-D:-D

Chyba nee:-D choć pewnie masz rację:-D ja póki co się cieszę że śnieg czeka aż urodzę:-D

Chciałam śnieg na ślub - braliśmy w grudniu - też nie spadł:-D

Śnieg mnie poprostu nie lubi :-D może przyjedę do ciebnie - w 5 minut już go nie będzie:-D

w zasadzie Mysza to ja cie rozumiem
ja dopiero teraz zaczynam ''przejadac sie'' tym sniegiem
a tak to starsznie mnie cieszyl i cieszy....bo w Polsce takiego sniegu nie pamietam:-)
tzn.sniegu po kolana a nawet za hihihii

dzisiaj pozjezdzalam sobie z wysokiej gorki na sankach hahaaa:-D:-D

hej hej
no i w końcu udało mi się wpaść na pogaduchy i nawet nadrobić troche czytanie :)

fajnie że spotkanko na tapecie, ja sie piszę jak najbardziej - Agutka moze się umówimy już gdzieś tu koło nas i razem pójdziemy?

Dziewczyny Wy tu o śniegu a ja już sie cieszę że wiosna idzie taka piękna pogda, że nawet spacerki coraz dłuższe sobie robimy z Piotrusiem np. dziś zawędrowaliśmy koło amfiteatru i wróciliśmy też pieszo :)

Mysza - to już tuż tuż? ale ten czas leci...?

Pluszczaku,ale my juz jestesmy umowione. :-p Hihihi. :-D W koncu odbedziemy razem jakis spacerek. :cool2: :-) W ogole to musimy sie komorkowymi nr wymienic,to moze czesciej bedziemy mogly sie widywac,a nie tylk przez przypadek. :-p

Lilus,spotkanko po Twoim powrocie do PL masz zagwarantowane. :tak: Takie powitalne. :-)

Acha,
Wesolutka napisala,ze,niestety nie bedzie jej w ZG na weekend...

reklama
Agutka dzięki za info na temat spotkania:-) Akurat dzisiaj nawiedziła nas szefowa a że byłam sama z nią to nie bardzo mogłam klikać. Zresztą to początki w mojej pracy więc nie mogę się narażać:-D
Kurcze szkoda ze to taka godzina bo moje dziecie chodzi spać między 11 a 12:-(
Zobaczę, jak nie będzie bardzo senna to wyciągnę ją z domu. Agutka naspisz mi numer kom na gg to gdybym miała nie przyjść to napiszę sms-ka;-)
Moje dziecko chyba najstarsze będzie:cool2: Kurka szkoda bo ona woli starsze dzieci, ale może będzie się opiekowała maluchami:-)
Kinka sorki ze nie napisałam na priv ale jakoś czasu miałam mało. jak się w sobotę spotkamy to wszystko ci powiem co mam ciekawego;-)

Do góry