Minesota
Fan(ka)
Jasne :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

mały rozbójnik z niego ;-) powoli zaczyna chodzić, narazie zwiedza mieszkanie wzdłuż ścian
i taki wygadany jest, monologi wygłasza długie w tym swoim języku ;-)
szkoda, że w wełnie polskiej zrobią cinema center, a nie multkino. W środy w multikinie sa fajne seanse dla mam z dziećmi, co jest superową okazją do spotkania ;-) no, ale i tak ja będę pracująca już
teraz poszperam coś o was ;-)
na mieszkanie brak perspektyw (cena za m2 powyżej 6,5 tys zł), ze żłobkami i przedszkolami problem, nianie drogie (średnio 1200 zł) ;-) w dodatku życie droższe, wiecznie korki i ciężko cokolwiek załatwić ;-) tyle podstawiwych minusów tego miasta ;-) mąż cieszy się, że moja praca daje nam możliwość powrotu i już martwi się jak wytrzyma bez nas od poniedziałku do piątku
no nic, jakoś to przeżyjemy ;-) musimy i tyle!!

a w Maju jak będzie śliczna pogoda to i pewnie nie jedno spotkanie będzie :-)

jak dla mnie najpiękniejsze miasto na świecie 

i do tego Falubaz ;-) czego można chcieć więcej 
ale by sie z maluchami "poplywalo".