reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

"Zimno, opryszczka w ciąży"

Wiki2009

Fanka BB :)
Witam
Mam pytanie bo wyskoczyło mi wczoraj małe zimno na ustach. Ginekolog powiedział że jeżeli to nie jest pierwsze zimno to smarować tylko mascia. Jeżeli była by to moja pierwsza w życiu opryszczka wtedy by było trzeba leczyć tabletkami. Jestem przerażona bo Naczytalam się tyle na temat opryszczki w ciąży [emoji29][emoji29][emoji29][emoji29]

reklama
Witam
Mam pytanie bo wyskoczyło mi wczoraj małe zimno na ustach. Ginekolog powiedział że jeżeli to nie jest pierwsze zimno to smarować tylko mascia. Jeżeli była by to moja pierwsza w życiu opryszczka wtedy by było trzeba leczyć tabletkami. Jestem przerażona bo Naczytalam się tyle na temat opryszczki w ciąży [emoji29][emoji29][emoji29][emoji29]
Miałam w ciąży z córką, smarowałam tylko pastą do zębów, ew można maścią cynkowa. Córka ma 8l, wszystko było dobrze. Ja choruję od zawsze.

Witam
Ja pierwszy raz opryszczka na ustach. Byłam przerażona bo tyle się pisze o tym że to groźne jeśli ma się pierwszy raz i to był mój pierwszy i jak narazie ostatni raz. Jak mi wyskoczyła byłam jakoś 4/5tc jeszcze o niej nie wiedzialam kupilam masc i witC. Obecnie 36tc maluszek rozwija sie prawidlowo. Czytalam na "mamaginekolog" o opryszce i grozna jest ta z narzadow plciowych maluszek z ustami nie ma kontaktu i przestalam sie martwic. Moze tez sobie przeczytaj.

Do góry