A jednak
Nie wierze ze 300 gramowe dziecko na cokolwiek uciska..
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie wierze ze 300 gramowe dziecko na cokolwiek uciska..
Ale masz świadomość, że Twoje dziecko ważąc około 300g jest tak małe i ma tyle miejsca, że ono w ciągu minuty potrafi pewnie wykonać z 10 fikolkow? I, że cały czas zmienia pozycje, nie pozostaje w jednej, żeby mogło stałe na cokolwiek uciskać...A jednak
Ale masz świadomość, że Twoje dziecko ważąc około 300g jest tak małe i ma tyle miejsca, że ono w ciągu minuty potrafi pewnie wykonać z 10 fikolkow? I, że cały czas zmienia pozycje, nie pozostaje w jednej, żeby
Ja się nie będę z Panią licytowała na ten temat czuje gdzie leży dziecko sprawdzam sobie na bieżąco tez detektorem gdzie jest i jeszcze się nie pomyliłam sprawdzając pod usg zawsze dziwckonjest tam gdzie wyczuwamni gdzie wskazuje detektor więc myske ze lepiej wiem co dzieje się w moim brzuchu i myske ze dalszą rozmową na ten temat nie ma sensu i możemy ją wlasnie zakończyć do widzeniaSpra2dz
To po co pytasz skoro wiesz wszystko lepiej?
Nam nic do tego - to Twoje zdrowie. Możesz sobie olewac rady. Twoje uniesienie nie robi na nikim wrażenia.bo