A jednak
Nie wierze ze 300 gramowe dziecko na cokolwiek uciska..
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie wierze ze 300 gramowe dziecko na cokolwiek uciska..
Ale masz świadomość, że Twoje dziecko ważąc około 300g jest tak małe i ma tyle miejsca, że ono w ciągu minuty potrafi pewnie wykonać z 10 fikolkow? I, że cały czas zmienia pozycje, nie pozostaje w jednej, żeby mogło stałe na cokolwiek uciskać...A jednak
Ale masz świadomość, że Twoje dziecko ważąc około 300g jest tak małe i ma tyle miejsca, że ono w ciągu minuty potrafi pewnie wykonać z 10 fikolkow? I, że cały czas zmienia pozycje, nie pozostaje w jednej, żeby
Ja się nie będę z Panią licytowała na ten temat czuje gdzie leży dziecko sprawdzam sobie na bieżąco tez detektorem gdzie jest i jeszcze się nie pomyliłam sprawdzając pod usg zawsze dziwckonjest tam gdzie wyczuwamni gdzie wskazuje detektor więc myske ze lepiej wiem co dzieje się w moim brzuchu i myske ze dalszą rozmową na ten temat nie ma sensu i możemy ją wlasnie zakończyć do widzeniaSpra2dz
To po co pytasz skoro wiesz wszystko lepiej?
Nam nic do tego - to Twoje zdrowie. Możesz sobie olewac rady. Twoje uniesienie nie robi na nikim wrażenia.bo