reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zmiana wózka na typową spacerówkę

Nastka, w tym wózku Pati jeździ odkąd skończyła 4 miesiące. Teraz właśnie zaczęłam się rozglądać za parasolką, bo jednak inaczej się składa i jest mniejsza po złożeniu.
A co do zdjęć, to aktualnie mam problem z wstawianiem załączników, wysyłaniem ich tak więc w tym ci nie pomogę. Ale mogę napisać, że Młoda w kurtce zimowej się mieści i ma jeszcze sporo miejsca.

reklama
Nastka ja mam tylko tę parasolkę. Wcześniej miałam zwykłą spacerówkę Brevi Grillo ale była ona bardzo malutka i dlatego zdecydowałam się na wymianę. Tako ma większe koła, szersze oparcie, jest cięży ale przez to wydaje mi się stabilniejszy. Oparcie rozkłada się prawie na płasko, tak jak większość zykłych spacerówek więc jakby co to śmiało Muszek może w nim spać :tak:
Pozdrawiam

Dzięki dziewczyny za porady;-) anian jesli bys mogła podac mi jeszcze na jakiej wysokości jestrączka, bo ja jestem dosyc nieska, a widzę, że w tych wózkach nie ma regulacji. Więc mam prośbę:-) Jak bys mogła zmierzyc wysokość od podłogi,prostopadle do raczki byłabym Ci wdzięczna bardzo:tak:
Pozdrawiam

Muszę wam powiedziec dziewczyny, a właściwie napisać, że tu u nas na bb tak fajnie normalnie i swojsko jest! Na innych forach, a dokładnie na gazetowym to nie ma z kim gadać o wózkach, chciałam się poradzić jeśli chodzi o wybór parasolki, ale jak zaczęłam czytać o jakich wózkach tam piszą, to ochota mi przeszła. Jak ktoś nie ma maclarena albo innej podobnej drożyzny (ok. 900 zł za zwykłą, jak na mój gust parasolkę) to uważany jest za tandeciarza, który użytkuje chińskie badziewie.
Normalnie was uwielbiam i gratuluję podejścia do życia! Tak trzymać!

wiem wiem juana! :-)
pomimo nieczęstych burz (takich krótkich, wiosennych) na naszym bb naprawdę jest swojsko:-):-)

u nas widze, że zakup taniego wózka był dobrym posunięciem - Agatka nie chce w nim jeździć woli chodzić wokół niego na spacerze:-):-):-):-):-):-)

Osinko -przypomnij jesli możesz jaki Wy macie wózek?:-D :-D :-D

Co tych burz o których wspomniałas...tofakt chyba przesilenie wiosenne:tak: :tak: :tak: ale ostatnio dość często się zdarzają

Osinka ma chyba taki jak my - Baby Design Travel - kupiliśmy sobie nad morzem - mały lubi nim jeździć, mieści się do naszego malutkiego autka - mimo kilku minusów jesteśmy z niego zadowoleni

reklama
Ja też się przymierzam do zakupu drugiego wózka na szybkie wypady. Ale zależy mi na przekładanej rączce. Czy ktoś może coś fajnego polecić????:confused:

Do góry