reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zmiana wózka na typową spacerówkę

Kasiulka - a na serio to mutsiak nie odpowiada mojej mamie - nie potrafi sie do niego przekonać.
limit sobie wyznaczyłam max.800zł. chcę parasolkę z szerokim siedziskiem i dość dużymi kołami.
jak nie znajdę odpowiadającej parasolki, to wezmę concorda. ja wynalazłąm concorda taniej.

reklama
Kasiulla - Krzysiek zaczął zachwalać mi właśnie carrerkę Twoją :-D:-D:-D muszę oblukać. a jakie są Twoje wrażenia z ponad rocznego użytkowaNIA???????????

Kasia u nas w jednym sklepie ta spacerowka jest nowka po 800 zl bo kolor z zeszlego roku ale jest dokladnie taka jak my mamy czyli z przewaga pomaranczowego

mnie natomiast zafascynował wózek casualplay jest sliczny i ma taki nowoczesny stelaż..gdybym miała miec drugie dziecko ten wózeczek bym kupiła sprzedała swojego x-landera i ducka i kupiła casualplay ....:: BOBO W

reklama
Do góry