WildWind
bla bla bla
hihihihi ja tylko chaialam miec dziewczynki-wiem co czujesz. mam siostre i mama mnie wychowywala-ojca ciagle nei bylo. tez sie ciut boje o Antolka-ze nie dam rady. mam temperamentne dziecko-bardzo zywiolowe. a najgorsze jest to,ze jest okrutnie silny. nie mam czasem takich mocy by mu cos wyrwac z reki-a nawet 2 lat nie skonczyl..co to bedzie za 5 lat?
co do dziewczynek ejszcze-to drugie tak celowalam hihihi no i sie udalo. od pcozatku wybralam imie dla chlopca-a maz dla dziewczynki. Ja Leon, on Amelia. Leon zostal,ale jak sie dowiedzielismy,ze to dziewczynka to jednak glebsze zastanowienia byly. no i Amelek ejst teraz od groma i ciut. po drodze bylo Lena, Laura, Klara, Judyta..ile tego hihihi.. stanelismy na NINCE.. choc teraz wiekszą pokusą jest Jaśmina
moze dlatego,ze dowiedzialam sie o jej wadze.. bedzie taka odrobinka.. nalezy jej sie oryginalne i niebanalne imie hihihihi ciezko wybrac
wszyscy pewnie pukają sie poglowie slyszac Jaśminka-ale dla mnie wyjatkowo
przepraszam za monolog bez skladu,ale mlody mnie molestuje co chwile,, jak to male dizecko
co do dziewczynek ejszcze-to drugie tak celowalam hihihi no i sie udalo. od pcozatku wybralam imie dla chlopca-a maz dla dziewczynki. Ja Leon, on Amelia. Leon zostal,ale jak sie dowiedzielismy,ze to dziewczynka to jednak glebsze zastanowienia byly. no i Amelek ejst teraz od groma i ciut. po drodze bylo Lena, Laura, Klara, Judyta..ile tego hihihi.. stanelismy na NINCE.. choc teraz wiekszą pokusą jest Jaśmina
przepraszam za monolog bez skladu,ale mlody mnie molestuje co chwile,, jak to male dizecko
Wiec mozemy sie umowic kiedys :-)