reklama

Zrzucamy kilogramy

• Starter tematu Starter tematu kasiula matula
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
eeeeeeeee co ty nie znikne heheheh ;) dzis jestem o samej kawie od rana bo nie chce mi sie jesc.Tak samo po porodzie nie chcialo mi sie jesc ale mama we mnie wpychala a teraz postanowilam ze jak nie chce mi sie jesc to nie bede wpychala w siebie.

reklama
KingaP pisze:
kasiula, nic innego nie pozostaje, tylko zaakceptować siebie i może wtedy coś się uda...
a swoją drogą, to na odchudzanie polecam zawód NAUCZYCIEL, pracę w gimnazjum (moi uczniowie mówią: DOWNAZJUM :) ) i diety nie trzeba, wręcz trzeba jeść i jesć, żeby nie zniknąć :)

Ja tez o ile dobrze pójdzie za rok będę już panią mgr i będę pracować jako nauczycielka biologii.Póki co jestem po praktykach w podstawówce i w gimnazjum ,a przede mną praktyki w liceum(październik , listopad).Po moich doświadczeniach w gimnazjum wcale mi się nie pali do tego zawodu.Gdybym się cofnęła o 5 lat na pewno nie zdawałabym na biologię na Akademię pedagogiczną,ale teraz już za późno na zmiany.

ja podpaliłam się do zwodu właśnie po praktykach w Liceum...

studiowałam matmę na kierunku: Matematyka Finansowa i Ubezpieczeniowa z Elementami Informatyki...

Więc pracuję z ELEMENTAMI :)

Kinga jak ładnie brzmiąca nazwa kierunku.
Mi podobała się nazwa specjalizacji: metody numeryczno-probabilistyczne...ale i tak najlepszy wydział Budowy Maszyn ;)

dziś własnie wspominałam sobie, że kiedyś Rafał bardzo skutecznie organizował mi czas w czasie sesji. Z nauką nie miało to NIC wspólnego.

Poszłam na egzamin z Prawdopodobieństwa i zdałam jako jedna z 7 (z naszej trzydziestki). Największe kujony tego nie zaliczyły... Miałam radochę jak głupia...

Ale i tak na studia nie chciałabym wracać :)

reklama
ojej, ja za TEN czas tak bardzo dziękuję Bogu, że nie chcę wracać nawet do podstwaówki :)

miałam super rok na studiach, jeśli chodzi o ludzi, ale wykładowcy to kosmici :)
chodzilismy do nich i chodziliśmy. Mój rekord, to 13 razy podejście do jednego egzaminu... I nie byłam z tych najwytrwalszych ::)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry