reklama

Zrzucamy kilogramy

• Starter tematu Starter tematu kasiula matula
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
ja tak "wytrwale" zdawałam statystykę i ekonomię, panowie wykładający te przedmioty chyba nie mieli życia prywatnego i nudziło im się, bo naokrągło maglowali studentów i wciąż odsyłali w celu douczenia się ::)

reklama
A studia wspominam wspaniale...wychodziłam z założenia, że studiuję a nie uczę się ;D ;D ;D Korzystałam z tego na maksa...Mężusia poznałam na studiach, psiepsiółkę na całe życie (niestety dzielą nas kilometry, bo została w Poznaniu a ja nie) i ... wrócić bym wróciła do tamtych czasów, tylko jeden mały szczegół mi nie pozwala - Patrycja. :)

hihihii
wchodzę na wątek o wadze a tu wspominki o studiach :laugh: :laugh: :laugh:

ja liceum super wspominam - nieustanne blauki i różne inne zakazane rzeczy, o których lepiej nie pisać publicznie ;), no i te przyjaźnie na śmierć i życie ech
a studia to tylko do 3 roku - prawnicy to jednak w dużej mnierze dwulicowi ludzie (nie obrażając nikogo) najpierw było ładnie pięknie i wszyscy zarzekali się jak to dostali się bez znajomości i w ogóle - a potem się okazało się , że prawie każdy ma dziadka, babcię, ciotkę, wuja, srtyjka i im dalej tym bardziej działaly nazwiska, fuj :P

pytia pisze:
Milla, to pochwał się, jakie to ćwiczonka.
6 wiedera. Naprawde po 21 dnich widac efekty. Brzuch twardszy i płaski. Poza tym robie pare przysiadów, 10 pompek damskich (tych na kolanach). Wcale nie jest tego wiele ale systematyczność= rezultaty.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry