reklama

Zrzucamy kilogramy

• Starter tematu Starter tematu kasiula matula
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Właśnie wydrukowałam sobie "6 wiedera" i od dziś zaczynam - ciekawe jak mi pójdzie.
Ja też chciałabym mieć córeczkę - w końcu pzrez 8 miesięcy myśleliśmy, że Oskar to Gajka ;)

reklama
I w końcu się zważyłam - wyszło, że ważę tylko 3-4 kg więcej niż przed ciążą, tylko czmeu tego nie widać? >:( Ta cholerna opona wisi i wisi, a najgorsze jest to, że zaczęła tyć w pasie >:( Brzuch porodowy spadł to sobie tłuszczyk wyhodowałam :(

Mamo Boo trzymam kciuki. Ja dziś juz 25 dzien i sam jestem w szoku ze mi sie udalo bo podchodzilam pare razy ale na 2 dnich sie konczylo. No ale mam motywacje. Swoj ślub ;)
Catherinka na tłuszczyk dobra 6 weidera

catherinka pisze:
I w końcu się zważyłam - wyszło, że ważę tylko 3-4 kg więcej niż przed ciążą, tylko czmeu tego nie widać? >:( Ta cholerna opona wisi i wisi, a najgorsze jest to, że zaczęła tyć w pasie  >:( Brzuch porodowy spadł to sobie tłuszczyk wyhodowałam :(
to tak samo jak u mnie:):)............tylko ze ja mam za 3 tygodnie chrzciny ......i w co sie tutaj wbic:):)

Ja juz dlugo sie nie wazylam a jem tylko obiady bo sa takie upaly ze nie chce mi sie totalnie jesc lecz oponka nadal zwisa chyba tez wezme sie za te cwiczeniai zaczne znow chodzic w pasie poprodowym a w nim to sie chyba zapoce.

catherinka pisze:
I w końcu się zważyłam - wyszło, że ważę tylko 3-4 kg więcej niż przed ciążą, tylko czmeu tego nie widać? >:( Ta cholerna opona wisi i wisi, a najgorsze jest to, że zaczęła tyć w pasie  >:( Brzuch porodowy spadł to sobie tłuszczyk wyhodowałam :(

catherinko mam to samo, waże tylko 4 kg wiecej niż przed ciążą ale chyba te całe 4 kg umiejscowiło się w pasie ::)

Chyba jakaś ciemna jestem, bo nie umiem sobie tego ćwiczenia wyobrazić >:( Co to znaczy "zgiąć część udową w biodrze do kąta 90 stopni" ??? Czy chodzi o pozycję taką jak przy rowerku?

reklama
pytia pisze:
Chyba jakaś ciemna jestem, bo nie umiem sobie tego ćwiczenia wyobrazić  >:( Co to znaczy "zgiąć część udową w biodrze do kąta 90 stopni" ??? Czy chodzi o pozycję taką jak przy rowerku?

przyznam że jak nie widzę ćwiczenia
to przychodzą mi róne ciekawe myśli do głowy...ale większośc z nich kończy sie na ortopedii ;D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry