reklama

Zrzucamy kilogramy

• Starter tematu Starter tematu kasiula matula
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Schudłam dwa kg ale nie wiem czy to za sprawa cwiczen raczej tego ze w ostatnich dniach mniej jadlam przez upaly i przez Kubę. Ale modelują ładnie. Chyba mam kilka cm mniej w talii i z tyłu na tzw boczki tez są dobre te ćwiczenia.

Mnie szybko poszlo odchudzanie. Jak konczyl Jas trzy miesiace to wazylam mniej o 2 kg niz przed ciaza. :laugh: Dieta ze wzgledu na karmienie od pani dermatolog i chyba ja mam latwosc chudniecia po porodzie bo po Jacku bylo tak samo. Teraz co prawda waze tylko o kilogram mniej ale to i tak chyba niezly rezultat. troche miesnie brzucha wymagaja pracy ale widac tylko jak usiade bo jak stoje to plasko tak jak kiedys... Moge rodzic dzieci i byc moze jeszcze jedno... moze teraz bedzie dziewczynka do gadania w kuchni przy kawce z mamusia... ;)

kaśka76 pisze:
Milla: a schudłaś coś przy nich czy one są do "modelowania" ciała?

Kaśka ja tyz cwicze "6" i waga moze mocno po nich nie leci, ale tluszczyk zamienia sie w miesnie i czasami waga moze byc mylaca. Optycznie mozesz wyszczuplec a na wadze wiecej moze byc. Chyba tkanka tluszczowa jest lzejsza od wypracowanych miesni.

Kaśka74 pisze:
Mnie szybko poszlo odchudzanie. Jak konczyl Jas trzy miesiace to wazylam mniej o 2 kg niz przed ciaza.  :laugh: Dieta ze wzgledu na karmienie od pani dermatolog i chyba ja mam latwosc chudniecia po porodzie bo po Jacku bylo tak samo. Teraz co prawda waze tylko o kilogram mniej ale to i tak chyba niezly rezultat. troche miesnie brzucha wymagaja pracy ale widac tylko jak usiade bo jak stoje to plasko tak jak kiedys... Moge rodzic dzieci i byc moze jeszcze jedno... moze teraz bedzie dziewczynka do gadania w kuchni przy kawce z mamusia... ;)

mi teraz pozostała oponka, ale dziewuszka by się przydała do tej zgrai chłopów (nawet pies)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry