Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
.Ale jakoś nie mogę się zmobilizować do żadnych ćwiczeń.6 weidera powisiała sobie na lodówce ale że niestety od samego patrzenia nie chudłam to wylądowała w szufladzie,diety za bardzo nie mogę bo karmię i chce karmić jak najdłużej;po kaszy Olinka tak bolał brzuszek że muszę odpuścić-a szkoda bo barrrrdzo lubię.Nie wiem jak to robią niektóre dziewczyny że pół roku po porodzie ważą tyle samo co przed i do tego brzuch płaski jak deska.
.Załamka.Nie jem zbyt wiele,staram się unikać słodyczy a waga stoi jak zaklęta na 75 kg,brzuch wisi do kolan no i te fałdki tu i ówdzie.Od soboty mam zamiar zacząć chodzić na aqua fitness-mam nadzieję że wreszcie coś drgnie.Mam zamiar pokatować się przez zimę i wiosnę a w lecie zamierzam założyć bikini i jechać nad wodę
.
tylko ze np owoce z jogurtem i platkami.