reklama

Zrzucamy kilogramy

• Starter tematu Starter tematu kasiula matula
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Terseka je tez mialam podwyzszony cukier jak bylam w ciazy no i dali mi aki aparat do mierzenia codziennie po kilka razy musialam sie kluc w palucha i sprawdzac:eek:
Mysle ze owoce i warzywa w diecie sa najwazniejsze to witaminki:-)nadal mnie to dziwi hehe.

reklama
Fioolka no pewnie ze glodna jestem ale wiesz czasami sobie zjem tam jakiegos batona raz na jakis czas np teraz duzo jem platkow owsianych z mlekiem:tak:
Na obiad staram sie nie tluste rzeczy czasami tylko kromke to zalezy i wieczorem po 18:00 nic:-p
Ostatnio znow zaczelam pic kawe a tak mi dobrze szlo bo pilam sama wode:happy:
Jak narazie troszke mi oponka zeszla:-)
Napewno staram sie nie opychac jedzeniem:-p

Fioolka no pewnie ze glodna jestem ale wiesz czasami sobie zjem tam jakiegos batona raz na jakis czas np teraz duzo jem platkow owsianych z mlekiem:tak:
Na obiad staram sie nie tluste rzeczy czasami tylko kromke to zalezy i wieczorem po 18:00 nic:-p
Ostatnio znow zaczelam pic kawe a tak mi dobrze szlo bo pilam sama wode:happy:
Jak narazie troszke mi oponka zeszla:-)
Napewno staram sie nie opychac jedzeniem:-p

Maggusia jak tam twoja dieta ......sa jakies rezultaty ????
ja zamierzam sie zmobilizowac i zaczac od dzisiaj cwiczyc:-D :-D :-D
zobaczymy ...........co z tego wyjdzie ;-) ;-)
wogole sie zastanawiam czy sie nie zapisac do klubu fitnes ...bo samej mi jakos trudno sie zmobilizowac .........no i przynajmniej bym sie wyrwala na ta godzinke lub dwie z domu .....bo juz czasami mam dosc ....od sierpnia tamtego roku siedze w domu :-( :-( :-( niedlugo poltora roku bedzie:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry