reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zrzucamy kilogramy

Ja na swojej diecie tyję, chociaż mam niewiele prduktów do jedzenia, ale jakoś nie przejmuję się tym zbytnio, a oponka jest i chyba nawet okazalsza niż miesiąc temu :)

reklama
sylwia532 pisze:
koga pisze:
oponki to są a'la ... Wojciech Mann  :laugh:
;D ;D ;D

Dobre!
Ja ostatnio wrzuciłam 1 kg na plus :( Bo mi się ciastek zachciało i przegięłam chyba. Na razie udało mi sie poćwiczyć wczoraj pół godziny i dzisiaj też tyle. Zobaczymy czy starczy mi zapału do jutra.

pytia
brawo.gif
no to juz cos pol godzinki cwiczen,hmmmmmmmmmmmmmmm kiedy ja sie zmobilizuje ::)

Schudalam 5kg (wg mojej wagi). Wlazlam juz nawet w jedne jeansy i sie zapielam. Nie moge jednak nigdzie w nich wyjsc, a nawet usiasc bo trzasna na bank ;D W kazdym razie jakis postep jest. jutro ide do mojej ginki to poprosze o zwazenie na jej wadze. Do cwiczen nie moge sie zmusic. Oby tak dalej bo juz mam dosc chodzenia w spodniach dresowych.

wlaśnie, ja też mam już dość dresów :mad:
od czasu do czasu wciskam się w dżinsy i próbuje jakoś w nich funkcjonować ale niestety po paru godzinach wszystkie wnętrzności mnie bolą...

Anik, to maz ten sam problem co i ja. Na takiej diecie tylko sie tyje. Ja zauwazylam, ze brzuszek mi rosnie. No ale jak ma byc inaczej, skoro glownie weglowodany wcinamy ? Przeciez te kasze, pieczywo to glownie cukry, co z tego ze zlozone, tak samo tucza. A jak nie mozna zjesc serka, napic sie mleka, to od razu wiecej sie je np. chleba. :(
Co prawda waga i figura snu mi z powiek nie spedza, nie musze teraz wcale chudnac, ale jednak wolalabym nie przytyc.

Ja tez mam jedne spodnie ciasniejsze, ale nie moge w nich chodzic- moj biedny pociety brzuszek strasznie protestuje przeciwko sciskaniu go i jak pochodzilam w tych portkach jeden dzien to nie tylko zaczal kluc i bolec ale jeszcze na dodatek spuchl. To mnie otrzezwilo. Najwazniejsze to miec wygodnie i pozwolic organizmowi dojsc do siebie :)

Mi nie tyle tylek a la lopez odpowiada, bardziej zachwyca mnie biust ;D Chce zeby taki pozostal :laugh:

kurcze wczoraj się pomierzyłam- wyglądam jak kloc 90 w pasie i 100 w biodrach. nie potrafię patrzeć na siebie w lustrze.zauważyłam że i mąż przestał się mną interesować jako kobietą.

reklama
kaśka76 pisze:
kurcze wczoraj się pomierzyłam- wyglądam jak kloc 90 w pasie i 100 w biodrach. nie potrafię patrzeć na siebie w lustrze.zauważyłam że i mąż przestał się mną interesować jako kobietą.

Kasia, ja też mam 90cm w pasie i wielkie dupsko :(
nie gadaj, na pewno podobasz się Krzyskowi!!! nie dołuj się niepotrzebnie

Do góry