Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Magda - jesli chodzi o przedszkola, to sa rozne (nalezace do mista, kosciola, firm) i ceny zaleza od wielu rzeczy: czy calodniowe, czy tylko przed poludniem, czy z jedzeniem, czy bez, w jakim miescie, itp.
moje chlopaki chodza do przedszkola "rejonowego" - miastowego, oplata okolo 80-90 Euro za miesiac, od 07:30 do 13:30, ale to wychodzi bardzo roznie, trzeba po prostu sie dowiedziec na miejscu
z urzedem dla Ciebie - chodzi Ci o zameldowanie jako "bezrobotna"? nie wiem, nigdy z tego nie korzystalam, choc mam tez podwojne obywatelstwo , ale mysle, ze jesli masz meldunek, to nie bedzie problemu, pytanie tylko ile dostaniesz, jesli nigdy tu nie pracowalas
albo chodzilo Ci o cos innego?
A i jeszcze jedno mam corke ktora chodzi do przedszkola powiedzcie mi jak tam wyglada oplata za przedszkole mniej wiecej jak sie orientujecie??
i czy ja moglabym zarejestrowac sie w urzedzie pracy??jesli nigdzie tam nie pracowalam...dodam ze posiadam z dziecmi obywatelstwo niemieckie ....
pozdrawiam raz jeszcze:-)