reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Życzenia -Gratulacje ....

reklama
Ewa wszystkiego najlepszego!!!

Kochany Alexandrze, w dniu ukończenia 1 miesiąca, dużo zdrówka i radości dla Ciebie! obyś przynosił mamuni dużo radości :-D dużo słonka i buziaków dla Ciebie :-D:tak:

Dawidku, synku Anetki80, w dniu ukończenia 1 miesiąca, życzę dużo zdrówka, słoneczka i obyś mamusi przynosił dużo radości mały królewiczu :-D:-D

Dolaczam sie do wszytskich zyczen :tak::-)

Juleczko z okazji pierwszych urodzinek duuuuuuuuuuuuuuuuzo zdroweczka i usmiechow :*:*:*:*:

Agatko dziekuje za przekazanie wiadomosci o narodzinach mojego synusia :*

Dziekuje dziewczyny za wszystkie gratulacje :*:*:*

Ell, ari1997, Kasia irlandka, Carmi, agatko, kamireszel, Dilajlii, Ariada, zielona2909, irka, wesolutka, AnsiaM, Annya, Ma_Ja_Ma, Dorota, Beatko, Tricolor, OliB, Blumetko, samara, goniap2, Dee, Sunniva, regina_fallangi, kalina, Anavel,

Serdecznie Wam gratuluję
i życzę dużo zdrówka
dla Was i maluszków.

Dziewczynki dziękujemy za gratulację. Ja składam najlepsze życzenia wszystkim rozpakowanym mamusiom.
Kalinka nie podała wszystkich info , także uzupełniam. Urodzilam 14.06 godz. 0.55 synusia Dawidka, siłami natury, waga 3990 g, 57 cm, 10 pkt apgar

Dziekuje za zyczonka dla mojego bobasa:tak: i przylaczam sie do zyczen dla wszystkich tych, ktorzy obchodza dzis urodzinki lub imieniki!

moni_ju ogromniaste gratulacje dla ciebie i maluszka

Załączniki

• bociek.gif
    bociek.gif
    15 KB · Wyświetleń: 139
reklama
Do góry