reklama

Życzenia -Gratulacje ....

kochana CARMI spóznione ale szczere zyczonka urodzinowe

Szczęścia, zdrowia pomyślności, niech Twój uśmiech wszędzie gości. Niech raduje wszystkich wkoło, żeby było nam wesoło.

moj_torcik.g.gif

reklama
Carmi - my również przesyłamy Ci spóźnione, ale szczere życzenia urodzinowe, żeby pospełniały się Twoje wszystkie marzenia, uśmiech nie znikał z Twojej twarzy, miłość towarzyszyła Ci każdego dnia, a życie niosło ze sobą mnóstwo niespodzianek - oczywiście tylko pozytywnych;-)

Carmi

Serdeczne życzonka
uśmiechów i słonka.
Szczęścia ogromnego - wszystkiego dobrego!
Słońca i radości,
dużo pomyślności.
Na te urodzinki życzę zawsze słodkiej minki.
Zdrowia,
czasu dużo na zabawy i podróże.
Moc uścisków,
uśmiechów wiele w dni powszechne i niedziele.

puiwpplh.jpg

Kochana Tricolor ty to chyba sie zadobrze masz 2 dni temu urodzinki , dzisiaj imieninki , ale niech ci będzie ,,,,:-D:-D:-D
Agnieszka - osoba o tym imieniu jest wrażliwa, spokojna, z dużym poczuciem obowiązku. Obdarzona jest wielkimi ideałami. Charakter stały, nieumiejący narzucić drugim swej woli. Ce****e ją odwaga, niezależność myślowa i w działaniu. Jest zawsze dobra nauczycielka i wzorowa matka.

.Dziś masz swoje imieniny, więc miej dużo dziarskiej miny. Wiele miłości, a mało złości i w domu zawsze pełno fajnych gości. Dzisiaj się wszyscy cieszymy, bo Twoje imieniny obchodzimy.
.
stworek22qe5pz.gif
bukiecik.gif

Andzia, dzieki wielkie za życzonka :-)

Ten opis mojego imienia jakoś za bardzo do mnie nie pasuje niestety. Rodzice chyba sie pomylili kiedy nadawali mi to imię. Chociaż z drógiej strony Agnieszka to inaczej owieczka, a z zodiaku jestem Baranem, a cechy Barana sa mi baaaardzo bliskie ;-):-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry