reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Życzenia -Gratulacje ....

reklama
Tau no nie było nie było;-):-D spryciaro:-D;-)
Cypisia no ja też o 9:-) wydostałyśmy się z dziewczynkami z pieleszy i do komóry ... a tam taki niusik radosny:-D

Kalina gratulacje serdeczne!!!!!

No i wykrakała - urodziła w swój wymarzony dzień, Czarownica jedna:laugh2: A że Ksenia podobna do Kalisza - no cóż... przynajmniej wiemy, że urodę odziedziczyła po Mamusi;-)

No to jeszcze ja sie melduje po tym niesamowitym weekendzie.......:tak:
14.06 o godz. 09.05 urodzil sie nasz synek Alexander, ma 53 cm i 4544g, obwod glowki 37,5cm:szok:.
Godzine temu wrocilismy do domu i marzymy o wypoczynku. Porod trwal 16 godzin i niestety nie obylo sie bez komplikacji. Na kroczu wyszyty mam wielki usmiech ale powoli dochodzimy do siebie, maly jest zdrowiutki a to najwazniejsze.

Gratuluje wszystkim nowym mamusiom, a widze ze te burze i grzmoty wielu pomogly:-):tak:;-).

reklama
gratulacje dziewuszki ,
anavel duży synalek - nic dziwnego że uśmiech tez :)

Załączniki

• its-a-girl.gif
    its-a-girl.gif
    33,9 KB · Wyświetleń: 67
Ostatnia edycja:
Do góry