reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

życzenia

ja się bardzo zaniedbałam w składaniu życzeń i postanawiam poprawę :)

Stos buziaków dla naszych solenizantów :)

PYTIA!!! Twój Jaś był pierwszym BB marcowym dzieckiem :-) Przecież to było tak niedawno!!!! :-)

reklama
Wszystkiego najlepszego i dużo zdrówka dla wszystkich i wczorajszych i dzsiejszych jubilatów:
Jaś (mamusia pytia) Kubuś (mamusia Emilia6) Kubuś (mamusia Milla) Patrycja (mamusia Anian) Aleksander (mamusia monika.g) Dorotka (mamusia bacia )

Mikołaj (mamusia mania78) Oliwier (mamusia ivcia) Mateusz (mamusia lolcia8 )
Hi hip hura niech nam żyją!!!!!!!!!!!!!!:-) :-) :-) :tak: :tak: :tak: :tak:

duzo buziaczkow dla wczorajszych solenizantow: Jasia, Kubusia i Patrycji!!!! niech rosna nam zdrowi i radosni!

a dla dzisiejszych maluchow: Mikolaja, Oliwiera i Mateuszka niech 13 zawsze bedzie dla nich szczesliwa!!!

Wszystiego Najlepszego dla solenizantów z tego tygodnia którym nie złożyliśmy życzeń. Nie zaglądałam na gg bo padam ze zmęczenia. Całuski jeszcze raz dla wszystkich. Buziaczki ogromne i jeszcze raz przepraszam

reklama
dziekujemy za zyczenia a Igo zrobil nam wczoraj niespodzianke i zacza 8 miesiac z pierwszym zabkiem lewa dolna 1 i juz widac tez prawa wyszly mu bezbolesnie i bez zadnych objaw pozdrawiamy

Do góry