reklama

Żyjąc nadzieją

Paatii24

Zaciekawiona BB
Cześć wszystkim!;) jestem tutaj nowa.
Zapewne wiele razy dziewczyny opisywały tutaj swoją sytuację, ale pomyślałam, że może i ja bym mogła?
Ostatnia miesiączka 26.01 cykle 30dniowe, z partnerem kocham się bez jakichkolwiek zabezpieczeń. Zawsze na okres bolą mnie mega piersi i głowa, w tamtym tygodniu stany podgoraczkowe, a weekend przeleżałam plackiem z gorączka 38.5 bez kataru bez kaszlu jedynie okropny ból w dole pleców. Przeszlo samo. Jedynie temperatura 37.3 do teraz. Piersi w tym miesiącu nie bolą ani trochę. Oczywiście testowałam dzis rano. Negatywnie. Bylam u ginekologa w poniedziałek na kontroli powiedzial przy USG tylko tyle ze jest powiekszona macica, ale prócz tego nie widać nic więcej. Poczekałybyście na @ czy poszły od razu na betę? Pozdrawiam!!!

reklama
Ja bym poczekała na okres. Ta beta to jakaś histeria.. Tydzień po seksie laski biegają na bete, wyjdzie 10 a później przyjdzie okres... Bez sensu.. Ja w ciąży która poronilam zrobiłam test 4 dni przed okresem wyszedł cień. Zrobiłam bete była 22.. Później to już było jakieś natrectwo.. Analizowanie.. Cuda... Naprawdę Ci odradzam. Teraz jestem w ciąży, ale mieszkam w Szwecji I tutaj nie ma możliwości robienia bety.. I jestem 100 razy spokojniejsza.. Poczekaj do okresu

Dokładnie! Czekaj na miesiączkę. Ja mam dwójkę dzieci i nie robiłam nigdy bety ;) jak okres nie przyszedł to spokojnie czekałam na okres (no ok... może nie tak spokojnie:p ) i po 2-3 dniach od spodziewanego okresu robiłam test. Raz wyszedł mi negatywny po 2 dniach ale ja czułam że coś jest na rzeczy i następnego dnia zrobiłam ponownie i już był pozytywny, więc też lepiej kilka dni odczekać niż robić za wcześnie bo wynik może byc niemiarodajny. Potem wizyta u ginekologa, przy badaniu już czuła że prawdopodobnie jest ciąża, potem USG ale umawiałam je w takim terminie żeby już było bijące serduszko. I dopiero wtedy wiedziałam na 100%:)

Dziękuję dziewczyny! Tak zrobię
Poczekam po prostu choć kurde to wcale nie jest takie proste 😋 chcielibyśmy mieć dzidziusia. No ale macie rację co będzie to będzie. Ale trzymajcie kciuki żeby @ nie przyszła 😀

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry