reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Joasia, super, że wszystko ok. Jak byłam na połówkowych, to mi lekarka powiedziała, że gdybym miała mieć ostatnie prenatalne, to w 32tc. Więc ja już nie wiem jak to jest z tymi terminami. A jaki wózek zamówiłaś?

reklama
Lilka to mnie pocieszylas bo juz mnie wszyscy strasza naturalnym porodem przy 4 kg dziecku ;)

Joasia dobrze, ze wszystko ok a oszczedzac sie to powinna kazda kobieta w ciazy wiec korzystaj ile mozesz i odpoczywaj :)

Infinity, śliczna ! A lubi otulaczki? Niektóre mamusie sie wypowiadały ze ich pociechy średnio sie w nich odnajdują, ja zakupiłam juz :)
Niech malutka zdrowo rosnie

Ostatnia edycja:
Lisska strasznie nie lubi :confused2: muszę sprzedać chyba niedługo bo kończymy zaraz 2 miesiąc a do ok. 3 zalecają używać. Próbowałam kilka razy i zawsze kończy się mega płaczem a pokladalam w nim wielkie nadzieje przy usypianiu czy ataku kolki ... tak samo nie lubi nosidełka które kupiłam ostatnio ale ta niechęć musi jej przejść bo nie wyobrażam sobie wszędzie brać wózka :dry:

Infinity, Ja kupiłam jeden ten gro swaddle który polecałas , i dodatkowo mam takie duże chusty muślinowe ktore maja pełnić funkcje otulacza ale tez jako przykrycie , Pielucha duża etc..zobaczymy co z tego bedzie :)
A śpiworek ? Czytałam ze od 4 kg powinno sie go używać . Dzisiaj widziałam fajne wyściółki do kołyski i tam był taki cieniutki kocyk kołderka , sama sie teraz zastanawiam

Lisska każdy maluch jest inny i niestety ciężko przewidzieć co będzie 'lubił' .. dziewczyny która była ze mną na sali zawinęła swojego synka w mój otulacz i był przeszczesliwy -zasnął po krotkiej chwili ...
Spiworek mam i bardzo mi się sprawdza - mam taki nieduży, od środka bawełna, cały zapinany wokół na zamek -mała w nim cały czas śpi w małym łóżeczku, zresztą tak się rozkopuje i macha rączkami że nic innego raczej by się nie sprawdziło ...
Pieluszkę muslinowa mam jedną i bardzo mi odpowiada bo jest to najdelikatniejszy materiał z jakim sie spotkałam, na pewno jeszcze dokupie, szkoda tylko że takie drogie są :dry:

Ostatnia edycja:
Czeka właśnie na wizytę , oczywiście opóźnienie :p nie mogę wysiedzieć tak wszystko na dole boli, kłuje i wszystko razem, najlepiej polozylabym sie :(
Medalikara dzisiaj dokładnie 8,5 kg na plusie , zobaczymy ile maly wazy , obstawiam 2500 :)
Infinity mamuśka twoje malenstwo pochłonęło cie :) nikt nie mówił ze bedzie łatwo hihihihi mała rosnie a to najwazniejsze :) kciukaski z malutką , a uśmiech ma boski !!!!!!!

Bziumelka pamiętaj ze jestes w SPA moze czas szybciej zleci :)

reklama
Do góry