• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Infinity jak milo ze napisalas :-) . Sliczna coreczka, widac ze sni o czyms milym bo tak sie usmiecha. Na pewno bedzie dobrze z niunia. Ach z tymi kolkami okropnymi. Ucaluj coreczke od forumowych ciotek :-)

reklama
Szczerbatka, gratuluję i odpoczywajcie a potem pochwal się zdjęciem swojego szczęścia :-)
Bziumelka, kciuki za szybki poród :)
Emilia powodzenia i już niedługo przytulisz maluszka :-)

Infinity, jak fajnie, że się odezwałaś. Malutka śliczna i jak ładnie się uśmiecha :-). Na pewno badania wyjdą w porządku i oby kolki szybko minęły. Wyobrażam sobie zmęczenie po nocnych wstawaniach i pewnie cały dzień też na nogach, ale w końcu tyle walczyłyśmy o taki cud, że jakoś to przetrwamy :) Niech malutka rośnie zdrowo :)

Ostatnia edycja:
Infinity to wcale nie tak malo przybrala na wadze przez 6 tygodni. Moj synek bedzie chyba baaaardzo duzy bo wczoraj (29 tc) wazyl juz 1510 g ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Emilia kciuki za jutrzejsze cc

Bziumelka a na wywolanie nic Ci nie podaja??

ja juz po wizycie. 3 prenatalne wszystko w normie, maly wazy 1230 g. ulozony glowkowo czy jakby do naturalnego porodu a ja srednio chce wolałabym cc bo zwyczahjnie sie boje. musze skolowac skierowanie:/
Moja szyjka sie nie skrocila ma 3,5 cm tylko jakies v u ujscia sie robi i kazali mi sie oszczedzac.
ale odetchnelam z ulga ze z malym wszystko dobrze i zamowilam dzis wozek i zaraz łozeczko :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry