reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Infinity jak milo ze napisalas :-) . Sliczna coreczka, widac ze sni o czyms milym bo tak sie usmiecha. Na pewno bedzie dobrze z niunia. Ach z tymi kolkami okropnymi. Ucaluj coreczke od forumowych ciotek :-)

reklama
Szczerbatka, gratuluję i odpoczywajcie a potem pochwal się zdjęciem swojego szczęścia :-)
Bziumelka, kciuki za szybki poród :)
Emilia powodzenia i już niedługo przytulisz maluszka :-)

Infinity, jak fajnie, że się odezwałaś. Malutka śliczna i jak ładnie się uśmiecha :-). Na pewno badania wyjdą w porządku i oby kolki szybko minęły. Wyobrażam sobie zmęczenie po nocnych wstawaniach i pewnie cały dzień też na nogach, ale w końcu tyle walczyłyśmy o taki cud, że jakoś to przetrwamy :) Niech malutka rośnie zdrowo :)

Ostatnia edycja:
Emilia kciuki mocno trzymam :)

Infiniti wszystkie musimy się przygotować na to, że na początku będzie ciężko, ale wszystko na pewno unormuje się :) Lenka jest piękna, taka niewinna smieszka ;)

Kasik nie wiem czy Twoj synek taki duzy bedzie . Moja Hania w 26 tyg miala 1250 a urodzila sie w 40 tc i wazyla 3100 i 51 cm wiec jakas duza nie byla....

reklama
Emilia kciuki za jutrzejsze cc

Bziumelka a na wywolanie nic Ci nie podaja??

ja juz po wizycie. 3 prenatalne wszystko w normie, maly wazy 1230 g. ulozony glowkowo czy jakby do naturalnego porodu a ja srednio chce wolałabym cc bo zwyczahjnie sie boje. musze skolowac skierowanie:/
Moja szyjka sie nie skrocila ma 3,5 cm tylko jakies v u ujscia sie robi i kazali mi sie oszczedzac.
ale odetchnelam z ulga ze z malym wszystko dobrze i zamowilam dzis wozek i zaraz łozeczko :)

Do góry