reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2013

No niestety, pokolenia naszych rodziców, a naszych babć to już w ogóle chyba nie są w stanie zrozumieć, że można mieć kłopoty z zajściem w ciążę...:baffled: moja teściowa ma 3 synów, 2 planowanych, trzeci to wpadka, rodzice i babcie miały po kilkoro rodzeństwa... może to rzeczywiście przesunięcie wieku, kiedy się ma pierwsze dziecko??? Już sama nie wiem...

reklama
No niestety, pokolenia naszych rodziców, a naszych babć to już w ogóle chyba nie są w stanie zrozumieć, że można mieć kłopoty z zajściem w ciążę...:baffled: moja teściowa ma 3 synów, 2 planowanych, trzeci to wpadka, rodzice i babcie miały po kilkoro rodzeństwa... może to rzeczywiście przesunięcie wieku, kiedy się ma pierwsze dziecko??? Już sama nie wiem...

o tak, kiedyś to wszystko inaczej wyglądało. mój tato również miał liczne rodzeństwo, moja mama z resztą też. teraz jest inaczej. moja siostra 1 dziecko urodziła wcześnie mając 20 lat, drugie dziecko przyszło na świat 14 lat później (!!!!!!), teraz moja kochana Julcia ma 5 latek :-):-):-) chyba czas najwyższy na mnie :-p:-p:-p

Dziewczyny, nie dajcie się presji rodziny - rodzina najlepiej jak się w ogóle nie wtrąca. Czasem trzeba ich trochę ustawić... O rany, jakby moja teściowa w ogóle próbowała ze mną rozmawiać na takie tematy... Ona dobrze wie, że nasze łóżko to nasza sprawa i nic jej do tego... Z mamą jest inaczej, ale to moja mama, więc mogę z nią rozmawiać o czym chcę... Teściowa, nawet po 12 latach małżeństwa, pozostaje tylko teściową i dla mnie to nie rodzina :-)

Moja babcia ma tylko mojego tatę ,a mój tata tylko mnie ja nie byłam wpadką ,ale tata był chyba bo babcia nie miała ślubu z ojcem mego taty on chciał się z nią ożenić ,ale ona nie chciała pogoniła go krótko mówiąc moja babcia ogólnie jest dziwna i jestem pewna ,że jakby wiedziała czemu ja w ciążę nie zachodziłam to by mnie głupią nazwała.

Wanda_23 Tekla to bardzo oryginalne imię, podoba mi się. Ale mój nick nie ma związku z tym żeńskim imieniem - jestem wielką miłośniczką koni i mam konia o imieniu Tequilla, ale obecnie mam mało czasu na swoją pasję i powierzyłam koniura pod opiekę siostrze, która trzyma ją w stajni u siebie w pracy, a że pracuje w ośrodku dla uzależnionych, to musieliśmy wymyślić naszej Tequillii "ksywkę" bo na terenie ośrodka nie może znajdować się nic co kojarzyło by się pensjonariuszom z alkoholem czy narkotykami, więc aby nie mieli skojarzeń Tequilla stała się Teklą i stąd też wziął się mój nick :-D

wanda23 na fb kliknelabym lubie to:-) zgadzam sie w 100%, tesciowa to nie rodzina:-) ja mam taka ,ze szkoda gadac,pewnie jakby sie dowiedziala,ze staramy sie o dzidzie to by sie wsciekla...wrrr

Witam i ja sie porannie i kawkowo;-)
Melduje 32 dc -@ brak,objawów brak !!! niech ta wredota wreszcie przyjdzie!!!!

witajcie o poranku:-) milego dzionka zycze:-) ja kawke spijam i czytam,czytam,czytam:-) :-) buziole

oj, ja bym się kawy napiła :rofl2: nigdy nie piłam a od jakiegoś czasu mam ciągle na nią ochotę :szok: chyba dorosłam :-D tylko nie mam kawy w pracy, mleka też nie... :dry:

basik robiłaś test jakiś? &&& może @ nie będzie :-p

KPe007 a teściowa dzieci nie lubi?

Ostatnia edycja:
reklama
Gdybym ja chciała opowiedzieć Wam o mojej teściowej to bym do jutra pisała , ogólnie się tolerujemy ,ale ona ma swój dziwaczny światopogląd i uważa ,że się zasłaniałam tabletkami ,a tak na prawdę nie chcę mieć dzieci więc się z deka zdziwi bo jej nie powiem o ciąży .

Do góry