hej laseczki! :-)
Mam 15 minut na bateri w lapku więc mam nadzieję że uda mi się naskrobać szybko post, za chwile lece pomagać myć włosy Amandzie, bo to jest niezły wyczyn u nas ;-) nie wiem czy pisałam, ale przeziębiłysmy się obydwie, ja raz leppiej raz gorzej. Ale daje rade, młoda nos zawalony ale po zabiegach inhalacji smarowania itp to jak narazie nie jest źle. Najważniejsze żeby nam się nie rozłożyła bo podawanie leków u niej to kosmos
Zaliczyła drugi dzień w przedszkolu, rano została bardzo chętnie, nie płakała. A przy odbieraniu jak mnie zobaczyła to się rozpłakała i uciekła z powrotem do sali

wiem mamy dziwne dziecko ;-) albo się chciała jeszcze bawić, albo chodziło że lalka jej się gdzieś zawieruszyła albo po prostu była obrażona na mnie że ją tam zostawiłam.. hmm
Ale generalnie fajnie, podobno ładnie się bawiła i bardzo to lubi - być wśród dzieci. W czwartek była bez pieluszki w przedszkolu i się nie zesikała
Karolina gratuluje udanej wizyty i pierwszych ruchów maleństwa :-) i co planujesz? będziesz szukać innej pracy?
Aleks scan mam 26 wrzęsnia, jeszcze przed tym mam wizyte z położną, a 17 września przychodzi mi do domu położna środowiskowa, zobaczyć pewnie czy nie jesteśmy jakąs patologią

ostatnio robiłam ostre porządki i nawet living room nadaje się na odwiedziny więc niech sobie przychodzi ;-) a młody wydaje mi się że jest ułożony głową w dół, jak ma czkawke to czuje to na dole.
Tygrysyczek lipa z Twoim skanem :-( kurcze szkoda że nie da się nic z tym zrobić, zaraz Ci wyśle zaproszenie kochana na grupe prywatną
Trusia gratulacje drugiej dziewuchy ;-) i ruchów!! kupiłam to łóżeczko hehe
mamcia super że wyniki ok, nie mogło być inaczej ;-) i równiez gratuluje ruchów :-) nie wiadomo co tu robić z dzieciakami w taką pogode co nie? moja dwa razy w tyg do przedszkola to teraz czas nam szybciej leci
chyba większość doczekała się już na te pierwsze motyli co ;-) ?
Towicz ja też robie zakupy na całego i moja lista już się zupełnie zmiejszyła. Zostało mi pare dodatkowych gadżetów do kupienia, które kupie jęsli będzie kaska

i na ostateczny scan najlepiej wybrać sie 34-36 bo dzidzia jeszcze może się przekręcić chociaż to jest mało prawdopodobne ;-) dużo zależy od budowy mamy, od wielkości samego bobasa itd
Dziewczyny coś mały ruch na grupie zamkniętej, ja się na wszystkich wątkach udzielam hehe, jeśli macie ochote to zachęcam żebyście tam pisały, dawały swoje sugestie i będziemy modyfikować te listy które stworzyłam