witam po dlugiej przerwie...
Mamcia sliczna fotka dzidzi - mi wyglada na chlopca

a jakie sa wasze preferencje?
Jakies typy na imiona?A! i gratulacje ruchow!!! Cudne uczucie choc ja juz mam powoli dosc ;( co do witamin ja biore od poczatku centrum pregnancy care praz omega 3, a odkad zaczely sie skurcze to i magnez. Jem duzo owocow i warzyw ale wole nie ryzykowac, w razie czego organizm wydala nadmiar witamin z moczem.
Karolina i jak udalo Ci sie umowic polozna? Mam nadzieje ze odpoczelas na urlopie i nabralas sil!
Agata - dzieki za jak zwykle konkretna i pomocna odpowiedz w sprawie paszportow! Jestes nieoceniona! Mloda szybko przyzwyczai sie do pre school, bedzie dobrze, rozgada sie i przyzwyczai ani sie nie obejrzycie

a kiedy dokladnie masz skan? Masz podejrzenia co do ulozenia dzidzi? Moje okazaly sie mylne hehe
Towicz po listy wyprawkowe zajrzyj na zamknieta grupe, Agata piekne zrobila
Jesli chodzi o scan dodatkowy to ja Cie namawiam, wiem ze to koszt ale lepiej miec pewnosc jak dziecko lezy przed porodem. Gdybym opierala sie na opiniach poloznych to nie wiem co by bylo.... porod posladkowy?
Trusia gratulacje drugiej dziewczynki

babki fajne sa! i pewnie odpada Ci kupowanie nowych ciuszkow itd. Jakie plany na imie?
Tygryseczek no 15 tydzien to troche pozno, najlepiej przeziernosc badac w 12 tyg bo wtedy wszystkie dzieci rowno rosna a potem juz kazde indywidualnie i wynik moze nie byc miarodajny. Zawsze jest badanie z krwi, co daje wieksza pewnosc. A czemu chcesz przelozyc? Nie dasz rady pojsc czy oni nie maja terminow?
Teraz troche o nas...
Prasowanie zrobione ufff... nie cierpie ale nawet reczy dla malucha milo sie mi prasowalo. Torby do szpitala zaczelam przygotowywac

komoda pierwszy raz pomalowana, chcialam dzis machnac drugi az ale kiepsko sie dzis czuje...
Nocki coraz ciezsze, malo mam snu, mlody przyjmuje dziwne pozycje, wydaje mi sie ze probuje jeszcze sie odwrocic ale nie daje rady. Czasami lezy prawie poprzecznie ale dalej nie daje rady fiknac jak sie budze lepek ma dalej na moim zoladku. Dokucza zgaga, kregoslup... ot uciechy koncowki ciazy. Troche Wam musialam ponarzekac. W poniedzialek polozna - jeszcze nie wie bidulinka co ja czeka, uslyszy pare gorzkich slow! a w srode usg i pewnie sie dowiem co i jak z cc, aha i 20 ego mam szkole rodzenia. Byla ktoras z Was na takich zajeciach? Czego sie spodziewac i czy jest sens brac tatusia?
Pozdrawiam Was i glaszcze brzuszki