Karolina1987W
Fanka BB :)
ja tez jeszcze wymiotuje i dlatego biore witaminy z omega zaczelam od zeszlego tyg magnez bo mam skurcze w lydkach ale ogolnie to bardzo mi smakuja owoce i warzywa wiec chyba nic mi nie brakuje
Dobranoc
Dobranoc
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Troszke ponizej pepka
, napewno to nie sa jelita. Dzis na niebie sloneczko to napewno jakis spacerek zaliczymy, tylko szkoda ze M w pracy (zawsze weekendy pracuje) tak wiec przez caly weekend sie nie widzimy :-(.
, trzymam kciuki ze obedzie sie bez placzu i bedzie sie Jej podobac
.DziekiMamcia gratuluje![]()
, tez napewno niedlugo poczujesz pierwsze ruchy
. Ja w pierwszej ciazy poczulam w ok 20tyg. w drugiek w 16 tyg. Pieknie to uczucie
.Wlasnie mi kolezanka z bb poradzila podawac corazbardziej rozwodnione mleko skonczylo sie tak ze budzila sie czesciej o jeden raz i rano juz od 5 piszczala am, am,. Na razie zmienilam na wieksza iloc mleka do snu ( choc nie zawsze wypija) i potem juz normalnie ale na pare dni znow bedzie miarka mniej i tak do skutku.Ciezko bo ona budzi si w nocy i placze ze chce amtygryseczek juz tylko 11 dni w porownaniu z tygodniami oczekiwania na scan.
Veria ja w tym wieku dzieci w nocy juz nie karmilam, podawalam im wode jak sie budzily na mleko i tak wlasnie ich odzwyczailam. Poprostu przestaly sie budzic na mleczko bo dostawaly tylko wode. Tak mi doradzila moja mama i to sie sprawdzilo i u syna i u corci.
Starszy juz chodzi do szkoly od 2 dni i jakos pusto sie zrobilo, Lily sie nudzi bo brata nie ma i nie ma z kim broic ;-), wczoraj rano jak go zaprowadzilam to biedna tak za nim plakala, na szczescie dzis juz lepiej.
U nasz wczoraj bylo 30st a dzis 18 i deszcz normalnie zalamanie pogodaowe.
.
, dostalam troche grzybkow suszonych z pl :-). Do tego ziemniaczki i fasolka szparagowa.