reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

reklama
ej ej ja też mam ten leżaczek...i ten plastik to plastik a nie "plastik " więc nie ma sie czego bać moja córa siadała na niego jak miala 2,5 roku jak na krzesełku i ogladała bajki albo podwieczorek sobie jadła....polecam

Piękne rzeczy ! :)
Marika no mnie właśnie zastanawia ten Zobacz załącznik 583025
ale boję się trochę bo właśnie plastikowe płozy ma i jestem w kropce.
Monika - ja mam wlasnie taki sam...identyczny. A czego sie obawiasz w tych plastikowych plozach jesli moge zapytac? Bo u nas sie fotelik swietnie sprawdzil I Kuba w nim dugo przesoiadywal...Czasem nawet jego kuzyn jak nas odwiedzili tez siadal a on to juz starszak jest I razem sie wyglupiali.

Jesli obawiasz sie czy jest wytrzymaly to moge cie z czystym sumieniem uspokoic...Plastik wytrzyma nie jedne wyglupy malucha :)

Monika ja mam niemalże identyczny tylko wzór inny. Żebyś ty widziała, co mój synek wyrabiał z tym fotelikiem :-D i zobaczyła w jakim jest dobrym stanie to byś się nie zastanawiała. Oryginalny Fisher Price jest niezniszczalny. Fotelik schowałam, jak już w ciąże zaszłam, synek miał wtedy prawie 5 lat i nic mu sie nie działo.

Ja mam 15 letnią zabawkę na łóżeczko z fisher Price, mnóstwo dzieci się nią bawiło, jest z plastiku. Dzieci rzucały, chodziły po niej, naklejki może troch wypłowiały ale wszystko jest w idealnym porządku

dzisiaj moj M stwierdzil ze w weekend chce skrecici łóżeczko:szok:az mnie zszokował...bo zazwyczaj to ja naciskam na takie rzeczy a tu on z samej swojej czystej nieprzymuszonej...mowie mu ze za wczesnie...a on ze nie ...niech stoi, on szobie będzie patrzyl na nie...I niech przejdzie zapachem domu:p...wariat:p...no ale niech sobie skreca:)

no I tak sie zastanawiam..bo mam coprawda taki zegar z kula obrotowa , ktora wyswietla gwiazdki na scianie w nocy...ale nie wyglada na dziecięca/:p...I wczoraj bylam w sklepie I widzialam cos takiego:
CHICCO Lampka PROJEKTOR KOSTKA Tęczowa Gra 2 kol (3552914794) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Inomama prawdziwy zawrot glowy..alez malenswto bedziesz stroic :) Ja z Dawidem mialam podobnie poprostu szal zakupow..a teraz jakos tak ubogo;-) w tym mscu postaram sie juz zakupic co nieco, zrobilam sobie juz liste, wiekszosc rzeczy zamowie przez allegro.

Lezaczek jest swietny, my tez mielsimy z Fisher price i Dawid go uwielbial, neico inny model ale naprawde nam posluzyl.

Ikasia ten projektor , fajna sprawa, nawet w nocy mozna taki wlaczyc przy karmieniu, usiasc wygodnie w fotelu i sie relaksowac.
Ja taki sobie zazycze, gdyby ktos chcial mi sprezentowac ;-)

monika moja siostra też miała do córci ten leżaczek i nic z nim się nie stało! Siadała tam nawet jej starsza siostra i naprawdę długo im służył i nic się nie stało. Potwierdzam też to co napisała Marika, gadżety, zabawki z fisher price są bardzo trwałe:tak:.

ikasia śliczny ten projektor, na pewno dzidziusiowi będzie się podobał :tak:

Ja sama w swojej wyprawce nie ujmuję takich rzeczy typu właśnie karuzela, leżaczek, mata itd. liczę, że ktoś nam sprezentuje np. na chrzciy, a jeśli nie to jeśli dzidziuś już będzie to mu kupimy :-).

reklama
Ikasia bardzo fajny ten projektor, ja bym chciała
1. jakaś karuzele elektryczną z projektorem, poleca coś która.
2. A miałyście elektroniczną nianię, bo tez się zastanawiam.
3. Kolejna potrzebna rzecz to termometr bezdotykowy, może coś polecicie

Do góry