Dzieńdoberek :-)
Zimno, zimno, zimno, w piecu rozpaliłam i czekam aż przyjemne ciepełko po domu się rozejdzie

Dzisiaj śmigam z trolami do ortodonty, mój portfel będzie zadowolony ale mus to mus ;-)
Helenka jest już okazem zdrowia

dzwoniłam wczoraj do lekarza mówiąc że jest już wszystko ok na co on stwierdził że Helenka to jakiś dziwny przypadek bo według niego antybiotyk musiał być podany;-) oczywiście pozostawiam go w błogiej nieświadomości ;-)matka szarlatanka
Sonia u mnie problem z połykaniem tabletek nadal ma i Emil i Mateusz

i czasami to mi ręce opadają, ale z drugiej strony oni tak rzadko chorują a jak już to tylko leki dostają w postaci słodkich granulek albo bezsmakowe.
Jak w rozpędzie jesteś to podeślij kilka słoików dżemu
Elvie ty zapomniałaś że najlepiej się siedzi u ciebie na podłodze i w kojcu drewnianym

Ja się dostosuję jak chcecie w mieście to muszę wcześniej wiedzieć gdzie. Ty jesteś organizatorka więc dumaj ;-)
Anna super że spacer udany, też wam życzę aby pogoda była jak najdłużej , mi się marzy taka prawdziwa polska jesień

Jak tam Igro po zajęciach zuchów?
Agnieszka najważniejsze , że tobie nic się nie stało i &&&& za firmę coby problemy zniknęły.
Aniez w szpileczkach i z teczuszką musiałaś naprawdę atrakcyjnie wyglądać i nie dziwię się ze panowie z urzędu chcieli sobie popatrzeć
Nata toż ty nie jesteś miłośniczką przyrody, kijem w kasztanowca i to jeszcze na cmentarzu ;-) ale czego nie robi się dla córci nie :-)
gosia &&&&& za Hanię i za ciebie bo pewnie też ci będzie trudno :-( jeśli chodzi o Helenkę to widzę jak się zmieniła, zrozumiała że musi te leki brać, że czuje się po nich lepiej ale jak to na uparciucha przystało próbowała na ile może sobie pozwolić a że na matkę sadystkę trafiła to niestety jest problem ;-)
Aniam super że wakacje udane

fotki poproszę jak zawsze
Ella ja mam takie zdanie że katar to nie choroba ale to ja ;-)Helenka własnie po chorobie , ale żeby jakoś w ciągu roku chorowała, chyba niespecjalnie , fakt że jak do przedszkola chodzi to coś przynosi ale nie masakrycznie.
Kici myślę że Kuba wyczuwa które z was jest bardziej stanowcze ;-) wie że ty go zostawisz w przedszkolu mimo wszystko i że jesteś w tym konsekwentna a twój ex może się waha a Kuba to inteligentna bestia i tatę wyczuł i próbuje .
Elvie jak mama się czuje bo dzisiaj mi się śniła ?
Zmykam na strych szukać wysokich butów dla chłopaków mam tylko nadzieję że noga im nie urosła ;-)
Miłego dnia