reklama
donkat
Fanka BB :)
My na basen chodzimy we własnym zakresie. W szkołach w mieście jest powszechna nauka pływania dla IIgich klas, ale nic nie słyszałam, zeby w naszej kalsie też była.
W szkole mogą być odpłatne: angioelski, zajęcia plastyczne i tańce. Na razie zapisałam Julitkę na wszystko, bo i tak siedzi na świetlicy, więc jej milej czas minie, a nie płacę za przedszkole, więc mogę zainwestować w dziecko. Zobacze tylko, czy Julitka bedzie chciala i jak to wyglada. Jutro maja być pokazowe tańce.
Aguś, nudziło Ci się???;-) Ale masz dobrze, ze Maja jest cierpliwa i daje się czesać. Ja, nawet jakbym chciała, to nie mogę poeksperymentować na Julitce, bo uczesanie zwykłego kucyka już wg niej trwa za długo
Poza tym, wiecie, że nie potrafię czesać francuza? T zn gdyby mi ktoś pokazał, to bym załapała, bo jako dziecko umiałam, tylko już daaawno nie robiłam. Julitka nienawidzi się czesać, gdyby mogła, to by biegała całymi dniami rozczochrana jaka Baba Jaga

W szkole mogą być odpłatne: angioelski, zajęcia plastyczne i tańce. Na razie zapisałam Julitkę na wszystko, bo i tak siedzi na świetlicy, więc jej milej czas minie, a nie płacę za przedszkole, więc mogę zainwestować w dziecko. Zobacze tylko, czy Julitka bedzie chciala i jak to wyglada. Jutro maja być pokazowe tańce.
Aguś, nudziło Ci się???;-) Ale masz dobrze, ze Maja jest cierpliwa i daje się czesać. Ja, nawet jakbym chciała, to nie mogę poeksperymentować na Julitce, bo uczesanie zwykłego kucyka już wg niej trwa za długo

Donuś nie nudziło, ............... Majuśka też drze sie jak ja czesze ale nie ma wyjścia, bo inaczej własoy obetnę, mówie jej że nie po to zapuszcza i ma takie długie żeby tylko w kucyku jednym non stop chodziła............. a że obciąc za Chiny nie chce to musi cierpieć;-)
U nas ładnie słonko świeci, ale jest tylko 11 stopni i zawiewa
U nas ładnie słonko świeci, ale jest tylko 11 stopni i zawiewa

Aguś woooooow, szacun, ja warkocza upleść nie umiem
może jak Aśce urosną włosy to sie nauczę 
Oj zaradne to dziewczę zaradne. Niedawno wleciała do swojego pudła z zabawkami bo próbowała sama z niego coś wyjąć i zamiast ryczeć wykręciła się tak że na leżąco bawiła się zabawką po którą sięgała
ale upilnować ją w domu to trzeba mieć anielską cierpliwość, mi już jej braknie. JA CHCĘ DO PRACY! 

U nas w szkole jest karate (85/m-c), basen ale miejsc brak. Jest też jakaś gitara, śpiew i taniec ale ceny wysokie a ja kasy nie mam.

Oj zaradne to dziewczę zaradne. Niedawno wleciała do swojego pudła z zabawkami bo próbowała sama z niego coś wyjąć i zamiast ryczeć wykręciła się tak że na leżąco bawiła się zabawką po którą sięgała

U nas w szkole jest karate (85/m-c), basen ale miejsc brak. Jest też jakaś gitara, śpiew i taniec ale ceny wysokie a ja kasy nie mam.
Dzień dobry. ZIIIMNOOOOOO
Omar odstawiony, Aśka zaraz padnie a ja razem z nią. Od 4 godz na nogach. Jak w końcu przysnęła przyszedl tatuś i powiedział "przykryj ją" i po spaniu. Dostało mu się za to!
Dziś jak odprowadzałam Omara podeszła jedna z mam i powiedziała że jej Ola zakochała się w Omarze. Nie wiedziałam czy śmiać się czy płakać bo wczoraj Omar mi opowiadał jaka ta Ola jest niedobra i niegrzeczna, że jej nie lubi. I widać było po nim że mu faktycznie dzień zmarnowała. Był przybity i smutny mimo że miał urodziny.
Znowu Aśka woła i znowu nie skończę pisać wwwrrrrrrrrrrrrr dzień jak co dzień.
Omar odstawiony, Aśka zaraz padnie a ja razem z nią. Od 4 godz na nogach. Jak w końcu przysnęła przyszedl tatuś i powiedział "przykryj ją" i po spaniu. Dostało mu się za to!
Dziś jak odprowadzałam Omara podeszła jedna z mam i powiedziała że jej Ola zakochała się w Omarze. Nie wiedziałam czy śmiać się czy płakać bo wczoraj Omar mi opowiadał jaka ta Ola jest niedobra i niegrzeczna, że jej nie lubi. I widać było po nim że mu faktycznie dzień zmarnowała. Był przybity i smutny mimo że miał urodziny.
Znowu Aśka woła i znowu nie skończę pisać wwwrrrrrrrrrrrrr dzień jak co dzień.
reklama
donkat
Fanka BB :)
Witam,
Wczoraj słonko a dziś leje od rana-buuuu!
A ja oczywiście pranie musiałam wywiesić, bo wstawiłam na noc!!!!
Byłam wczoraj na basenie i ja, ale nie będę kontynuować samodzielnej nauki, bo nic mi to nie da. Jednak trzeba z instuktorem, ale to chyba najwcześniej w przyszłym roku.
Iza, a jak się przemieszcza mała Gwiazdka? raczkuje, czy już próbuje chodzić?
no to Julitka ma odwzajemnioną miłość: Sz. z którym chodziła do przedszkola i teraz sa w zerówce. Julitka zachwycona mwoi: Mama, wiesz, że Sz. móina mnie: moja piękna zona?
Chce z nia chodzić w parze, siedzą przy jednym stoliku, chce z Julitka się bawic i wszystko robić. Ona też go kocha i sie cieszy, ze razem wybuduja dom! A sz. powiedział, że jak już będą mężem i żoną, to zabierze Julitkę do restauracji na hamburgera

Wczoraj słonko a dziś leje od rana-buuuu!
A ja oczywiście pranie musiałam wywiesić, bo wstawiłam na noc!!!!
Byłam wczoraj na basenie i ja, ale nie będę kontynuować samodzielnej nauki, bo nic mi to nie da. Jednak trzeba z instuktorem, ale to chyba najwcześniej w przyszłym roku.
Oj zaradne to dziewczę zaradne. Niedawno wleciała do swojego pudła z zabawkami bo próbowała sama z niego coś wyjąć i zamiast ryczeć wykręciła się tak że na leżąco bawiła się zabawką po którą sięgałaale upilnować ją w domu to trzeba mieć anielską cierpliwość, mi już jej braknie. JA CHCĘ DO PRACY!
![]()
Iza, a jak się przemieszcza mała Gwiazdka? raczkuje, czy już próbuje chodzić?
no to Julitka ma odwzajemnioną miłość: Sz. z którym chodziła do przedszkola i teraz sa w zerówce. Julitka zachwycona mwoi: Mama, wiesz, że Sz. móina mnie: moja piękna zona?

Podziel się: