reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jakie imie?

reklama
Witajcie:-)
Ja po piątkowym usg wiem na 99,9 % , że pod moim serduchem rośnie duża córuchna na 30,6 tc ważyła 2200 g a rozmiarami odpowiadała 33,4 tc. Jestem zatem najszczęśliwszą mamą Magdalenki:-):-D:-)
Pozdrawiam Was wszystkie bardzo cieplutko.

hejka
a my z mężem nadal nie wiemy czy to synek czy córcia, bo stwierdziliśmy, że chcemy sie dowiedzieć dopiero przy porodzie :-) taka niespodzianka bedzie mała :happy:
ale imionka wybrane - synek będzie Grześ, a córeczka Gabrysia :-)

to tak samo jak my z mezem tez chcemy dopiero sie dowiedziec przy porodzie:tak:
a z imieniem im blizej lutego tym jestem bardziej niezdecydowana wczoraj wymyslilismy imie dla dziewczynki Weronika a dla chlopca to ja juz sama nie wiem:no:

Nam imiona zmieniają się średnio co miesiąc;-) Ostatnio zmieniamy koncepcję z Jana na Michała. Ale póki co nie przywiążuję się zbytnio do tych wariantów - przez te 2 miesiące pewnie jeszcze kilka opcji się przewinie :-)

Ja mam w domu Bartosza i uwazam to imie za najpiekniejsze na swiecie;-) .teraz mial byc konrad,ale nie jestem do konca przekonana.Mysle tez o Mikolaju i Kacprze;-) :tak:

A mi wpadlo do glowy nowe imie dla naszej coreczki- AMIRA co po arabsku znaczy ksiezniczka. Mezowi tez sie podoba ale decyzja nie podjeta....

reklama
susumali, piekne to imie! kojarzy mi sie ze swietna ksiazka o zyciu kobiet w krajach arabskich. iglowna bohaterka wlasnie tak miala na imie:-)

A u mnie w brzuszku Martynka:-)

Do góry