marzenka21
Fanka BB :)
hejo
ciacho a bo wczoraj zalatana bylam.maz dzis do pracy wrocil to trzeba bylo zakupy zrobic polatac po miescie
kurtka byla jeszcze;-)wiec wzielam;-)
ciagle sie zastanawiam nad tymi sniegowcami...fajne sa bo inne
owca to mieliscie wycieczke
ja wczoraj zrobilam zapiekanke z makaronem i miesem,na dzis jeszcze maja i do tego dzis dogotuje barszczyk;-)i bedzie z glowy na dwa dni..
dawid mi wczoraj tak cisnienie podniosl ze musialam melise wypic dzis juz jestesmy sami to se musze z nim pogadac jak wstanie.niby wszystko ok ale zaczal mi pyskowac..nie robi o to co go prosze..jakies glupie odzywki zaczal miec i teraz kare ma do konca tygodnia na bajki i slodycze.
aneteczko no kupe lat
kroma szkoda troche ze wypisalas ale coz zrobic,tylko tobie pewnie ciezej rodzice pomagaja?
a moja martna wyspana chyba nie w glowie jej spanie..lezy i sie usmiecha
ciacho a bo wczoraj zalatana bylam.maz dzis do pracy wrocil to trzeba bylo zakupy zrobic polatac po miescie
kurtka byla jeszcze;-)wiec wzielam;-)ciagle sie zastanawiam nad tymi sniegowcami...fajne sa bo inne

owca to mieliscie wycieczke
ja wczoraj zrobilam zapiekanke z makaronem i miesem,na dzis jeszcze maja i do tego dzis dogotuje barszczyk;-)i bedzie z glowy na dwa dni..dawid mi wczoraj tak cisnienie podniosl ze musialam melise wypic dzis juz jestesmy sami to se musze z nim pogadac jak wstanie.niby wszystko ok ale zaczal mi pyskowac..nie robi o to co go prosze..jakies glupie odzywki zaczal miec i teraz kare ma do konca tygodnia na bajki i slodycze.
aneteczko no kupe lat

kroma szkoda troche ze wypisalas ale coz zrobic,tylko tobie pewnie ciezej rodzice pomagaja?
a moja martna wyspana chyba nie w glowie jej spanie..lezy i sie usmiecha