marzenka21
Fanka BB :)
hejo
ciacho a bo wczoraj zalatana bylam.maz dzis do pracy wrocil to trzeba bylo zakupy zrobic polatac po miescie
kurtka byla jeszcze;-)wiec wzielam;-)
ciagle sie zastanawiam nad tymi sniegowcami...fajne sa bo inne
owca to mieliscie wycieczke
ja wczoraj zrobilam zapiekanke z makaronem i miesem,na dzis jeszcze maja i do tego dzis dogotuje barszczyk;-)i bedzie z glowy na dwa dni..
dawid mi wczoraj tak cisnienie podniosl ze musialam melise wypic dzis juz jestesmy sami to se musze z nim pogadac jak wstanie.niby wszystko ok ale zaczal mi pyskowac..nie robi o to co go prosze..jakies glupie odzywki zaczal miec i teraz kare ma do konca tygodnia na bajki i slodycze.
aneteczko no kupe lat
kroma szkoda troche ze wypisalas ale coz zrobic,tylko tobie pewnie ciezej rodzice pomagaja?
a moja martna wyspana chyba nie w glowie jej spanie..lezy i sie usmiecha
ciacho a bo wczoraj zalatana bylam.maz dzis do pracy wrocil to trzeba bylo zakupy zrobic polatac po miescie

ciagle sie zastanawiam nad tymi sniegowcami...fajne sa bo inne

owca to mieliscie wycieczke

dawid mi wczoraj tak cisnienie podniosl ze musialam melise wypic dzis juz jestesmy sami to se musze z nim pogadac jak wstanie.niby wszystko ok ale zaczal mi pyskowac..nie robi o to co go prosze..jakies glupie odzywki zaczal miec i teraz kare ma do konca tygodnia na bajki i slodycze.
aneteczko no kupe lat

kroma szkoda troche ze wypisalas ale coz zrobic,tylko tobie pewnie ciezej rodzice pomagaja?
a moja martna wyspana chyba nie w glowie jej spanie..lezy i sie usmiecha