reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
ookatkaoo1993- nie mam pojęcia nigdy nie robiłam bety , ale coś mi się obiło o uszy ,że około 30zł nawet ,ale jak już pisałam nie robiłam nigdy więc nie wiem na 100%.

ja byłam na ostatnich zakupach przed weekendem , mam już wszystko co potrzebne do świętowania ;-) jutro już piąteczek czyli weekend nadchodzi wielkimi krokami co mnie cieszy ,a pogoda ma być ładna z tego co słyszałam.

no ja gdyby nie to ,że piersi już mnie nie bolą to też pewnie już bym chciała wiedzieć ,a najlepiej to wiedzieć od razu nie?;-) no ,ale to nie takie proste jednak , trzeba swoje odczekać niestety , w sumie to jak zaszłam w poprzednią ciążę to nawet już o tym nie myślałam bo mi się znudziło czekanie na I , i w gruncie rzeczy to nic nie wskazywało na ciążę nawet wyglądało na to ,że owulacji nie ma ,a tu niespodzianka.

z tego co wiem to po 7 dniach od stosunku. moja siostra chodziła na badanie beta po 10 dniach i wyszedł jej prawidłowy :) tak że jeżeli czas jeszcze nie przyszedł to poczekaj)

Czesc Kobietki :)

Podczytywałam Was troszke w pracy na telefonie ;)... Nie odpisze każdej z osobna bo nie pamietam już a nie mam czasu sie wracać :(

Jeśli chodzi o złe humory i zmany nastrojów to wiem jak to jest mi dopiero przeszło. Też miałam ostatno ciężkie dni, wszystko mnie wyprowadzało z równowagi. Mąż coś powiwedzial a ja to rozumiałam po swojemu i już iskry :szok: Także zycze aby te burzliwe dni uciekły szybko daleko stąd :tak::tak:

Była mowa o poronieniach chyba - no niestety ja również to przeszłam z pierwsza ciążą , 11tc ... jest to bardzo przykre i chyba na zawsze zostaje w sercu...

Lisica - pierwszy raz widzialam takie cwiczenia na oczy :) narazie sobie odpuszcze takie mocne treningi chyba ... Eh... powiem szczerze ze caly czas mysle zacząć ale sobie mysle a moze jestem w ciąży , a to znowu starania i tez nie che cie przeciażać - głupio myśle, przesadzam ?? :)

Któraś z Was pytałą czy isc na całość hehe no pewnie że TAK :) moze własnie dlatego wyluzujesz i podejdziesz na luzie do starań ( kobietka to Ty pytałaś ?? ) :biggrin2: - przepraszma za skleroze :(

Wybiłam sie totalnie z wątku bo mój Syn od paru dni ma akcje "tylko mama" i chce zebym ja z nim szla myc zeby, ubierala piżame, szła spać a tata beeee . Kolejny tydzień pewnie bedzie mama beee hehe

Właśnie wróciłam z usypiania :szok:

Aha chcialam napisać jeszcze ze ciastko chińskie no po prostu boskie hehe :):)

Ogólnie pozdrawiam i trzymam dalej kciuki za wszystkie :):):) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

ANULKA _- ty z Sandomierza ???????? ja z Osieka jak kojarzysz ;) mam do Sandomierza ok. 20 km :) jak jestem w Polsce oczywiescie :D

Ostatnia edycja:
Nadzieja tak jestem z sando:) teraz obecnie mieszkam w Mielcu:) poszlam za moim:) zapraszam:) a kto wie moze twoja Gwiazda polubi kojego Fabiego hihi

No i pewnie ze kojarze gdzie Osiek:)

Katka mi beta o jeden wskoczyla po 4 dniach od terminiu @

I ja sie poloze bo cos mnie na wymioty zbiera:/ pa do jutra kochane i dziekuje za dzis;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry