reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
Tak siedze i mysle a jak jestem w ciazy jak sobie poradze w ciazy jeszcze na poczatku ok a pozniej w zaawansowanej:/ a potem z dwojka?? Moj spi juz nawet maly sie nim nie nacieszyl pad jak dziecko bo wraca dwa dni temu od 7 i wrocil po 22 a wczoraj to wogole od 7 a wrocil o 1:30 w nocy masakra i mial na 9 do oracy a juz o 8 tel czy sie wyspal i zeby przyjechal juz:/ masakra jakas

Ostatnio edytowane przez moderatora:
O to udane zakupy;-) a gdzie tą odżywke kupiłaś?

Można dostać ją tylko w sieci drogerii HEBE albo na allegro. Kupiłam w HEBE :)
Polecam naprawdę - tania, a dobrze się sprawdza. Jest duży wybór, każdy coś dla siebie znajdzie.

Katka - ja, póki co, też nie doszłam, ale mamy zasadę: "Niech nie zachodzi słońce nad gniewem waszym" i zawsze przed snem sobie wszystko wyjaśniamy albo przynajmniej zaczynamy się odzywać :)

Ritta - pewnie stroje kąpielowe dużo tańsze niż w sezonie. Super! Ja nie lubię basenów. Pływanie mnie męczy. Mogę za to poszaleć w Aquaparku :D

Ostatnia edycja:
Anulka przepraszam bardzo kto tu panikuje.? A nie jest tak ze kazda kobieta przechodzi to inaczej. Moje zdanie...
Nie jestem zadna misia.

Wiadome ze inaczej...nie chcialam cie urazic...rozumiem ze jestes zdenerwowana ale nie musisz tak na mnie naskakiwac...a napisalam ci milo jako misia, przynajmniej tak mi sie wydawalo...i mysle ze nic zlego nie napisalam...

Fimka kupilam stroje sportowe, typowe na basen wiec ceny takich pewnie stale. My lubimy rodzinnie chodzic na basen. Troche poplywam troche pochlapie sie z corka w plytkim a czasem poprostu laduje sie do jacuzzi ;)

Adelo wykres bardzo ladny, szkoda ze zakonczyl sie @. Owu wg mnie w 17 dc.

Dziękuję, jeśli była owulka w 17dc, to całkiem możliwe, że nic nie wyszło, bo 18dc współżyliśmy albo mam słabą fazę lutelaną jeśli owulka była później :-( Do tego, 23,24 dc miałam jednorazowe w ciągu dnia z niewielką ilością brunatny śluz - myślałam, że to może implantacja.

Dziewczyny, które teraz czekają i wyczekują.. nie dajcie się objawom tylko spokojnie funkcjonujcie! 3 mam za Was kciuki ;-);-);-):-)

Adelo zwrocilam uwage na delikatny spadek temperatury w 23 dc i do tego piszesz o plamieniach. Mozliwe ze to byla implantacja ale fasolka sie rozmyslila :/ Normalnie kobieta by tego nie zauwazyla ale obserwujac swoj organizm widzimy wiecej.

U mnie owulka jest w 16-19 dc. Wydaje mi sie ze wg wykresu nie powinnas miec obaw.

Anulka - dzięki za wywołanie :tak: czuję się raz lepiej raz gorzej... raz mnie mdłości męczą... a raz nie (zamartwiam się wtedy straszliwie) za tydzień w sobotę znowu idę na usg - mam nadzieję, że zobaczę wtedy bijące serduszko :-)

reklama
Anulka - dzięki za wywołanie :tak: czuję się raz lepiej raz gorzej... raz mnie mdłości męczą... a raz nie (zamartwiam się wtedy straszliwie) za tydzień w sobotę znowu idę na usg - mam nadzieję, że zobaczę wtedy bijące serduszko :-)

Witaj ;) trzymam kciuki za wizytę &&&&&&& , kochana jak możesz lub już będziesz wiedziała to podaj proszę termin porodu dobrze? To wpiszę na listę , a lista jest teraz na pierwszej stronie tematu jeśli chcesz zerknąć na nią.

Do góry