reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam!

Karolinka ślicznie bawi się w łóżeczku (muzycznym oceanem) siedzi i w dodatku prosto a myślałam że nigdy się nie doczekam :rolleyes:
Musiałam dać ją do łózeczka ale już się zaczyna buntować :baffled:

Czarnulko z tym sąsiadem to bardzo przykra sprawa :-( też współczuję jego rodzinie. A jeśli chodzi o te dołki, zapomniałam CI napisać, ja też tak czasem mam, że chce mi się ryczeć i mam wszystkiego dość, a mam tylko jedną córeczkę a Ty dwie. Więc podziwiam Cię bardzo :tak:, a na nas wiadomo zawsze możesz liczyć.

Bernadka ciekawe te zdjęcie, aniołek z Natalki :happy:

Jak Karolcia łazi sobie po podłodze to muszę mieć zamknięty pokój bo jak nie to zaraz mi z niego ucieka i idzie do przedpokoju albo do kuchni a tam zimne płytki :sick: buty i papucie muszą być pochowane :-D bo to najlepsza zabawka.

Kubusiowa i jak panele:confused: Ładnie Kubus je ozdobił:confused: Może też w przyszłości będzie się zajmował upiększaniem mieszkań :laugh2:

Karolinna to teraz będziesz mieć jednolity kolor:confused: Na te zajęcia to może zapiszę Karolcię ale trochę później jak będzie starsza.

Karolcia dziś pierwszy raz jadła na śniadanko paróweczkę morlinkę z bułeczką, ale wcinała:tak: Pół parówki pokroiłam jej drobno i dawałam, a resztę do rączki i sama sobie gryzła :-) Tylko nie wiem czy się najadła :confused: po kaszce od razu bierze ją spanie.

reklama
.hej hej.

.Zaliczyłyśmy już z Lenką spacerek,trochę mroźno ale wypróbowałyśmy już porządnie jej nowy zimowy kombinezon i buciki,wiec tylko nosek miała trochę czerwony;-).

.Kupiłam dziś kolejną płytkę z bajkami Disneya:tak:.

.kubusiowa dla Kubusia
prezentskaczecc2.gif
z okazji skonczenia 11 miesięcy... no no ,już wkracza w 12 miesiąc...poważny wiek:cool2:.Włosy chciałabym sobie zafarbować po świętach ale przed sylwestrem:happy:.

.iza fajnie ze Karolka już ładnie siedzi,pochwalisz się przed rehabilitantem,ale nie pamiętam czy pisałaś?chodzicie jeszcze do niego czy już nie:confused:.Włosy o tyle o ile będą miały jednolity kolor bo mam pasemka,więc wiadomo że na nich trochę mocniej chwyci kolor:rolleyes:.

.oliwka dobrze ze jednak weszłyscie do domku:-p,no i miasłyscie małą przygodę,teraz na pewno będziesz bardziej uważna:-D.Już masz posprzątane:szok:,ja jak sprzątałam szafę to się okazało że trzymam tam pełno niepotrzebnych rzeczy ,wiec dobrze ze tam posprzątałam:eek:.

.sandros dla tej starszej grupy dwulatków płaci się już 100 zł za zajęcia miesięcznie:wink:.Życzę miłego dnia na uczelni:rolleyes2:.

.baska a to nie wiesz jeszcze czy dasz Kamilka do żłobka czy zaopiekuje się nim np.babcia:confused:.

.justi z Lenką byłyśmy na zajęciach z rytmiki:biggrin2:.

.Mnie dziś czeka mycie lodówki,ale to i tak bym zrobiła czy byłyby święta czy nie;-).Najbardziej to męczy mnie świadomość ze trzeba umyć akwarium,no ale niech rybki też maja święta:-p.

.Miłej soboty.

.Całuski
krowypoca322unekcw7.gif
;-).

Witam,
No wreszcie wzięłam się za okna. Jestem z siebie dumna. Ale najbardziej dumna jestem z Darii, która wzięła dziś po raz pierwszy na spacer swoją siostrzyczkę.:tak: :-) :tak: :-) :tak: Fajnie tak razem wyglądały...
Pozamawiałam już chyba wszystkie pezenty (w tym roku prawie wszystkie na allegro:laugh2: ) i teraz się martwię czy zdążą przyjść :baffled:

Kubusiowa- mnóstwo buziaczków dla Kubusia z okazji 11 miesiąca!!!! Uśmiechu i radości!!!!:happy:

Czarnulka- no ja dziękuję, ale miałaś przeżycie...:szok:

Bernadka- uprzedzaj kiedy masz jazdy...;-) ;-) ;-) ;-) ;-)
Ja co prawda z Katowic, ale czasami po Tychach jeżdżę:-) ;-)

już po godzinnej męcarni ćwiczeniowej. muszę kupić dobre stopery, bo inaczej nie wyrobię.
Piotrek właśnie padł. próbowałam mu dać trochę bułki, ale efekt był żałosny. tumok mały nie potrafi czy raczej nie chce mu sie gryźć. pysk strasznie szeroko rozdziawiał do bułki, a potem go cofnęło i cała zupka była na bluzce. na razie nie będę próbować mu dawać bułek czy innego jedzenia do gryzienia, bo jeszcze mi opanuje do perekcji odruch wymiotny.

biore sie za sprzątanie, bo chałupa zapuszczona strasznie.

Kubusiowa: buziaki ogromne dla Kubusia, no i oczywiscie dużo zdrówka, uśmiechu i GRZECZNYCH STARYCH :happy:

kaROLKA:

reklama
Do góry