reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
Czesc dziewczyny.
Dawno nie pisałam,ale tak sobie Was podczytuje.
I buzia mi się uśmiecha jak czytam,że nie tylko ja przed @ wariuje.
Zostały mi 2 tygodnie do miesiączki a ja już zdążyłam sobie ubzdurać tysiące objawów.
A to,że od kilku dni codziennie boli mnie głowa, podbrzusze i jajniki czasem kują, upławy mam białe gęste i bardzo rozciągliwe,
jest mi mokro itd itd itd :-) W głowie sie mi juz przewraca :p I sama z siebie się śmieje.
Z reszta nie tylko ja tak mam bo mój N także mówi "a może jesteś w ciąży" gdy jest mi niedobrze :p

Tak to trzymam za Was kciuki dziewczyny bardzo,
Mam nadzieje,że sie tym razem uda i dochodzę całą ciąze ze zdrowym dzidziusiem.

Pozdrawiam!

Hello dziewczyny ja od dwóch dni nie do życia :( jest to moj 13 dc i właśnie od dni mam mdłości dół brzucha boli nie wiem co to bóle owulacyjne ??? sorry ze tylko sobie :(

Ritta nie musialas kasowac ;)

Wiecie ze zaczelam sie zastanawiac co ja zrobie z duzym brzuchem i niektorymi obowiazkami domowymi? Np. pralke mam na pierwszym pietrze, latem susze na dworze (mam zadaszenie), zima w piwnicy (przedwojenne skosne schody). moj pracuje a czekac na meza zeby zniosl pranie troche glupio... Drugi dylemat: jak ja przebiore posciel na pietrowym lozku u dzieci? O losie zaloze sie ze wiekszosc chcialaby miec takie problemy ;) a mi sie wydaje to przeszkoda niedo pokonania :baffled:

katka przeslij mi przepis na pierogi, moze jutro zrobie na obiadek :)

Kazimiera Ja sie tak czuje od owulacji... i mam przypuszczenie ze owulacja wystapila duzo wczesniej niz byla w planie. Bo przeciez bole owulacyjne nie moga trwac dwa tygodnie? Chyba

Karotka00
BubblesGirl

Zobaczycie, albo będziecie lipcoweczkami albo sierpniówkami! :)
Ja wierze w Was wszystkie i napewno juz niedługo zafasolkowane wszystkie będziecie! :) :*

Ja to tak na chwile,
Właśnie odpoczywam, po nieznośnym dniu mdlosci..
Wysprzatałam cały dom a i tak czuje miętę.

Chciałam Wam fluidek fasolkowych przesłać kobietki kochane!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Łapcie i niech każda mi tu na forum dwie kreseczki pokazuje w spodziewanym dniu @.. :)

hej jestem wreszcie ;)
dziś była kuzynka i śmigałyśmy po mieście , potem obiadek i teraz nadrabiałam Was ;)
na wstępie pozdrawiam i ściskam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Mizzah - dobrze kojarzysz ,ja mam termin @ na 23 listopada :tak:
Sysiq- witaj kochana fajnie ,że do nas napisałaś trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&
Iwonka-biedronka - zaraz poprawię Twój termin @ z 18 na 17 ;)
karotka00 - wpiszę Cię na listę ze znakami zapytania skoro nie wiesz kiedy Twoja @ przypada.

No to u mnie ok , moje dziąsło się goi i już nie boli .
Wiecie co , ja jestem przeciwniczką testowania przed terminem @ ,ale 19 listopada mam tę wizytę u kardiologa i chciałabym wiedzieć czy coś jest na rzeczy termin @ mam 23 i teraz tak się zastanawiam czy nie zrobić testu tego 19 rano i czy to nie za wcześnie będzie bo boję się ,że jak powiem ,że nie wiem czy w ciąży jestem to mi przepisze jakiś groźny dla dziecka lek ,kurczę ja to zawsze mam pecha , to będzie około 10-11 dni po prawdopodobnej owulacji , kurczę nie wiem co zrobić jak myślicie?

Kobietka zatestuj 19 a jak nic nie wyjdzie to powiec lekarzowi ze może jestes w ciazy albo ze sie starasz i niech daje leki odpowiednie.

Jakis dziwny mam okres,3 dzien a juz tampony sa czyste..dziwne.
Ja mam plan sie teraz co dzien sexić;-) a co;-)

reklama
kobietka dziękuję ślicznie za dodanie mnie do listy :tak: Jak tylko cokolwiek bliższego będę wiedziała na temat @,a najlepiej kolejnego testowania,to oczywiście będę "walić do sznura" :-D W sensie,że dawać znać.;)
A właśnie,dziewczyny....różne opinie czytałam tu na BB,ale jak Wy sądzicie: lepiej się przytulać codziennie czy jednak co 2-3 dni? :szok: Ponoć co drugi dzień lepiej,bo plemniki są mocniejsze,ale z drugiej strony,wiele opinii jest,że jednak codzienne bzykanko ;-) daje większe szanse powodzenia..
blueberry haaa dziękuję,fluidki dotarły,ale spokojnie ślij więcej..będę magazynować.

Do góry